Primitivo Nieves i Venus de Thurin van conquistar el GP al Polo

  • Published in

Primitivo Nieves con Venus de Thurin RCPB enero 21Va ser l'últim a sortir al desempat del Gran Premi del CSN2* disputat al RCPB i no va fallar. Primitivo Nieves amb Venus de Thurin va realitzar l'únic recorregut sense falta dels set binomis participants,

destronant a Sira Martínez amb Hanna van het Lambeck amb excel·lent crono, però un enderroc. Sergi Segura muntant a Cassiana va ser tercer.

Glòria Checa tornar a ser la protagonista absoluta de la prova sobre 1,30 m, barem A amb cronòmetre. Muntant a Bambino de Thurgis va quedar per davant de Sergi Segura amb Idonis del Maset i Marc Boncompte amb Brentor Mail de Champion, segon i tercer, respectivament.

La prova d'1,20 m, un barem A amb cronòmetre, va ser per a la família Astiz. Patricia, muntant a la infal·lible Levi 's Girl Z, va ser primera, mentre el seu pare, Jaime, va haver de conformar-se amb la segona plaça muntant Balldame. Oriol Arjona i Naval M es van classificar tercers.

La tercera i última jornada del CSN2 * va arrencar amb la victòria de Aysel Martínez amb Darko en la prova d'1,10 m de dues fases especial. Lucas Camps muntant a Evita van het Varenhof va ser segon, seguit per Marc Martínez amb Charmant.

El concurs, que es va disputar amb la participació de més de cent cinquanta binomis tot i les inclemències de el temps, va començar el divendres amb el triomf en la gran de Gonzalo de Almeida amb Incontro del Maset.

El tret de sortida a la primera competició de l'any al club barceloní, el va donar la jove Jana Codina muntant a Grupo Prom Royal King Z amb el seu triomf en la prova d'1,10. Imma Roquet, muntant a Iovana del Maset, i Jaime Astiz amb Balldame van ser guanyadors exequos de 1,20 m -dos fases especial.

Imma Roquet muntant a Ingela del Maset va ser la gran estrella de la prova gran sobre 1,30 m -barem A amb cronòmetre- de dissabte.

En el Petit Gran Premi, amb una participació de trenta-tres cavalls, es va imposar Glòria Checa amb Bambino de Thurgis.

La competició va arrencar per el matí  amb la prova sobre 1,10 m, dues fases especial, i la victòria de Mathilde Neu amb Fantosca HBC.

A causa de l'actual situació sanitària i complint amb la normativa establerta, el concurs es va desenvolupar a porta tancada.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI