Cavalls i ponis en el Reial Club de Polo de Barcelona

  • Published in

AlmeidaAl llarg del pròxim cap de setmana i durant tres dies, les instal·lacions olímpiques del Reial Club de Polo acolliran un nou concurs de salts nacional, el segon de l'any.

El CSN2* es disputarà simultàniament amb un CSNP1* que es desenvoluparà el dissabte i diumenge en la pista de cavallerisses del club barceloní.

Gonzalo de Almeida, Diana Piera, Patricia Astiz, Primitivo Nieves, Jaime Astiz i Alejandro Vilches són alguns dels genets i amazones participants que competiran en la pista olímpica al llarg de les tres jornades de l'esdeveniment. També en aquesta ocasió, Elena Boix serà l'encarregada de dissenyar els diversos traçats de les deu proves que començaran el divendres a primera hora i que es disputaran de manera contínua al llarg de totes les jornades.

El diumenge tindrà lloc la cita més important de l'esdeveniment, el Gran Premi, que es desenvoluparà entorn de les 13.00h.

A causa de l'actual situació sanitària, i complint amb la normativa establerta, el concurs es desenvoluparà a porta tancada i tan sols podran accedir al recinte hípic les persones degudament acreditades.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI