Pedro Veniss emociona amb la seva victòria en el Gran Premi del CSN2 * del Polo

  • Published in

Pedro Veniss con Sandano 2Pedro Veniss va dedicar el més gran dels homenatges a Carlos Catalan, genet de Reial Club de Polo Barcelona que va morir recentment , al guanya amb el seu cavall el Gran Premi del CSN2*.

En presència de Mar, esposa de Carlos, i les seves dues filles, el genet olímpic va realitzar un recorregut extraordinari amb Sándano 2, posicionant-se en cap del desempat a qual van accedir un total de quinze binomis. Veniss no va poder amagar la seva emoció i es va mostrar feliç amb el seu primer concurs i triomf a lloms de Sándano 2 a què, segons va confirmar, seguirà competint a la Ruta de el Sol.

Daniel Martínez Ricart amb Calista VII va ser segon, seguit per Diana Piera i Amazing D'Authuit.

A la prova d'1,30 m -baremo A amb cronòmetre- es va imposar la jove amazona del RCPB, Patricia Astiz, i el seu infal·lible Levis Girl Z. Coraima García amb Vivaldi d'Auge va ser segona i Jaime Astiz es va classificar tercer muntant a Balldame .

Daniel Sala i Myvatn de Remella van ser els millors en 1,20 m - barem A amb cronòmetre. Adrian Lagunas muntant a Brillante va ser segon i Victòria Colmenero tercera amb Mia Sc.

La competició oficial va concloure amb la prova d'1,10 m de dues fases especial i la victòria d'Alex Zobel muntant a Nairobi Vd Roshoeve C. Pau Catalá i Batec van ser segons, seguits per Jana Codina i R Grup Prom Royal King Z.

El CSN2 * va començar divendres amb la victòria del genet portuguès, Nuno Tiago Gomes, muntant a Emilion Z, en la prova gran de dues fases especial.

Igancio Martínez amb Ulysse du Carroil es va imposar en la prova d'1,20 m i Cristina García-Lluís Rhodes i Wallas C, van ser els millors en la prova d'1,10 m, dues fases especial.

El binomi format per Glòria Checa i Bambino de Thurgis va guanyar de la prova d'1,30 m, disputada pel barem A, de dissabte.

Al Petit Gran Premi es va imposar Oriol Arjona, muntant a Naval M, i Alfonso Contreras va ser el millor en la prova d'1,10 -dos fases especialment amb Zircó.

Simultàniament a la competició de salts nacional, la pista de cavallerisses de el club barceloní va acollir durant dos dies, un CSNP1 * amb la participació de més de trenta binomis.

A causa de l'actual situació sanitària, i complint amb la normativa establerta, el concurs es va desenvolupar a porta tancada i tan sols van poder accedir a recinte hípic les persones degudament acreditades.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI