Torna la competició territorial al CET

  • Published in

Marta Cruz CET 17 abril 2021Tal com estava previst el dissabte 17 el Club d'Equitació Torredembarra va celebrar un concurs territorial de salt d'obstacles categoria 1*

La jornada va començar a les 9,30 h amb el recorregut sens falta de l'única participant de 0,20 Lua Garcia Pretelli muntant a “Xatina”. A continuació, es van celebrar les proves de 0,40 i 0,60 jutjades baix barem a sense cronometro en les que es va puntuar l'estil. La guanyadora de 0,40 va ser Aitana Guerrero amb “Prak”, seguida de Onia Segura amb “Dorada” i Carlota Mercade amb “Secretari” segona i tercera. Maria Espax muntant a “Quicky” va ser primera en 0,60, Mar Lopez i Queralt Lara ambdues muntant a “Cantinflas” van ser segona i tercera respectivament.

La prova de 0,80 va ser una dues fases especial, les tres primeres posicions les van ocupar Julia Stolarczyk amb “Sira” (0/0-23,39), Martina Besora amb “Indira”(0/0-25,17) i Maria Espax amb “Quickly” (0/0-25,62). Sota un barem A amb cronometro es van disputar les altres proves de la jornada. La victòria en 0,90 va ser per a Kayla Macduff amb “Garrybritt Primrose” que va fer el millor crono dels recorreguts sens falta de la prova. Segona posició per a Lucas Barbera amb “Arabito” i Aleix Marco amb “Gringo” va ser tercer. Marta Cruz i “Glossy Glamour” va ser la millor d'1 m amb un recorregut sens falta en 65,08, Enoa Fernandez amb “Soleil de Blue” va ser segona mentre que Emma Escribano amb “Breaking New de Pravia” va ser tercera.

Lia de Ulacia amb “Charnini”, Viktoria Georgieva Dimitrova amb “Ibera Pomes” i Julia Meseguer amb “Shaker” van ser primera, segona i tercera a 1,10. El millor temps va ser per a Anna Villagrasa amb “Maxime” en 1,20, seguida de Núria Plazas amb “Brink” i Jordi Caballol amb “Casirado” va ser tercer. La ultima prova a disputar-se va ser la de major altura, 1,30, Anna Villagrasa amb “Maxime” (4-82,92), Ariadna Aliberch amb “King George van de Rodenberg” (4-85,42) i Oriol Pradells amb “Hat Trick” (4-85,69)

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI