Arriba la BARCELONA SUMMER TOUR 2021

  • Published in

Barcelona Summer Tour cartelEls pròxims 11 – 13 i 18 – 20 de juny la pista olímpica del Reial Club de Polo de Barcelona acollirà dos CSI2* consecutius, el Barcelona Jumping Tour 2021.

Amb la participació un bon nombre de genets i amazones  procedents d'onze nacions (el Brasil, Txèquia, Dinamarca, França, Portugal, República Dominicana, Rússia, Taiwan, USA i Espanya), es disputaran un total de quatre proves oficials i dues amateur diàries les altures que oscil·laran entre 1,05 i 1,45 m.

Entre els participants destaquen, a més dels genets i amazones del RCPB com Laura Roquet, Gabriela Roger, Gonzalo de Almeida, Pedro Venis, Francisco Goyoaga o Blanca Gil, muntures com Jesús Garmendia, Sira Martínez, Iván Serrano, els francesos Eduard Renau i Aldrick Cheronnet, l'americana Paulena Johnson i la també francesa Laura Benvel, entre molts altres.

La direcció tècnica serà a càrrec d'Isabel Fernandez de Cañete el primer i Elena Boix s’ocuparà  de dissenyar els recorreguts del segon.

Tots dos esdeveniments comptaran amb una APP totalment gratuïta, EQÜESTRE DIGITAL, que permetrà seguir la competició per streaming. A més podran consultar-se ordres de sortida i resultats, així com visionar els recorreguts de tots els genets i amazones participants.

La competició es disputarà respectant totes les mesures sanitàries vigents.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI