Jesús Garmendia va arrasar en el Gran Premi del CSI2*

  • Published in

Jesús Garmendia con Valut 2 3Jesús Garmendia va aconseguir la victòria en la prova regna del CSI2*, primer de la Barcelona Summer Tour, que es va disputar durant el cap de setmana al RCPB.

El genet basc va realitzar amb Valut 2 l'únic doble zero en el Gran Premi, un dos Manegues, en el qual van participar un total de trenta-dos binomis. Armando Trapote, muntant a Tornado VS, va ser segon amb un enderrocament en la primera manega, i Theo Chulia, tercer, muntant a Farao VD Elegantierheuvel.

En la prova sobre 1,35 m, dues fases especial, va guanyar el portuguès Nuno Tiago Gomes muntant a Iovana del Maset. Juan Riva i Cadum de Champloue va ser segon, seguit per Gonzalo de Almeida i Valentino de Biches.

La jornada es va inaugurar amb la victòria de Sofía Moreno i AN Cassius en la prova de 1,25 m, barem A amb cronòmetre, seguida per Elisabeth Góngora i Jet Set de Vald. Alejandro Falcones, muntat a Chrystal K, va ser tercer.

La jove amazona xinesa Yunuo Xin es va imposar amb Hijacker van den Host en 1,15 m, dues fases especial, seguida per Jesús Guiral amb Cantiano i Laia Coll, muntant a Barnabu du Peralt, segon i tercera, respectivament.

Leonardo Medal i Rey de Gozón van inaugurar el podi de l'esdeveniment, adjudicant-se el divendres la primera prova sobre 1,40 m disputada pel barem a amb cronòmetre.

La competició va prosseguir amb la prova de velocitat i manejabilitat de 1,30 m i la victòria del genet gal Edouard Renaud amb Sashka de Lot, mentre Jorge Bidón i Duska van ser els millors en la prova de 1,25 m, dues fases especial.

En 1,15, també disputada en dues fases especial, la millor va ser Jenifer Sierra García muntant a Emina.

El dissabte quatre triomfs espanyols van marcar la segona jornada del CSI2. José Díaz Vecino es va imposar en la gran marcant amb Chacloubal el millor crono sense enderrocament.

Especialment emocionant va resultar la màniga guanyadora del Petit Gran Premi. Els tres primers classificats van realitzar recorreguts extremadament ràpids i va anar finalment Leticia Riva, muntant a Uthope de la Roque, la que es va alçar amb el triomf.

Laura Roquet amb Giselle va ser la millor en la prova de 1,25 de velocitat i manejabilitat i

en la prova petita de 1,15 m, dues fases especial, es va imposar Mathilde Neu amb Fatosca HBC.

El Barcelona Summer Tour, que es va desenvolupar respectant totes les mesures sanitàries vigents, es reprendrà divendres que ve amb la disputa del segon CSI2*.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI