Arriba el segon CSI2* de la Barcelona Summer Tour

  • Published in

Laura Roquet con Giselle 125El proper cap de setmana les instal·lacions olímpiques del Reial Club de Polo de Barcelona acolliran el segon CSI2* Barcelona Summer Tour.

Hi ha confirmada la participació de més de dos-cents binomis procedents d'onze nacionalitats ( Brasil, Txèquia, Dinamarca, França, Portugal, República Dominicana, Rússia, Taiwan, USA i Espanya) amb genetes i amazones de la categoria de Laura Roquet, Alex Vilches, Sira Martínez, el genet olímpic brasiler, Pedro Venis, o els francesos Edouard Renaud i Aldrick Cheronnet.

En aquesta ocasió la direcció tècnica serà a càrrec d'Isabel Fernández Cañete, encarregada de dissenyar els diversos recorreguts que es disputaran de manera contínua durant tot el dia. La competició comptarà amb quatre proves oficials amb altures entre 1,15 i 1,45 m i una altra dues amateur, per a cavalls i genets i amazones novelles, de 1,05 i 1,15 m.

El concurs disposa d'una APP totalment gratuïta, ECUESTRE DIGITAL, que permetrà seguir la competició per streaming. A més, podran consultar-se ordres de sortida i resultats, així com visionar els recorreguts de tots els genets i amazones participants.

La competició es disputarà respectant totes les mesures sanitàries vigents.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI