Jesús Garmendia va guanyar el segon GP del Summer Tour en el Polo

  • Published in

Jesús Garmendia con CalliasDesprés de la seva victòria en el Gran Premi de la setmana passada amb Valut 2, Jesús Garmendia no va deixar escapar l'oportunitat de tornar a imposar-se,

en aquesta ocasió amb Callias, en la prova regna del segon CSI2* del Summer Tour disputat en el Reial Club Polo de Barcelona.

El genet basc es va imposar a setze contrincants en el desempat, aconseguint, a més, una destacada quarta classificació amb Valut 2. Carolina Villlanueva va obtenir una merescuda segona plaça i el genet olímpic Pedro Veniss, que venia d'imposar-se en la prova sobre 1,35 m amb Ebriolita, es va classificar tercer amb Nimrod de Muze Z.

Mario Rotllant i Cerano van ser segons en la prova de 1,35 m, dues fases especial, seguits per Jesús Torres amb Grup Prom Numerus. L'amazona del Polo, Virginia Graells, va guanyar per segona vegada, muntant Quainton Calgary, la prova de 1,25 m, un barem a amb cronòmetre. Alejandro Falcones i Chrystal K van ser segons i Valentina Albanell amb Ugo de Coquerie, tercers.

En la prova de 1,15 m, dues fases especial, va guanyar Albert Hermoso amb Keenabout Wonderland Z, seguit per Luis Mompó amb Seabea Sweet D’Or. Elena Fernández i Red Flag de Walyro van ser terceres.

La competició va començar el divendres amb triomf de l'olímpic Pedro Veniss i Balada de Colores. El genet brasiler va demostrar la seva superioritat al llarg de tot l'esdeveniment conquistant tots els dies la prova de 1,35 m amb Ebriolita.

Daniel Martínez Ricart va ser el millor en 1,25 amb Inch Allqah, mentre la jornada inaugural es va clausurar amb la victòria en 1,15 m de la francesa Celine Batier amb Valseuse Gesmeray que va repetir triomf el dissabte en aquesta mateixa categoria.

El dissabte la prova gran va ser per a Jorge Bidón amb Donatella du Landel.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI