Èxit de participació en el concurs del Open

  • Published in

Open PNLes instal·lacions del Open Sports Club de Barcelona van acollir durant el dissabte i diumenge un concurs nacional de salt d'obstacles categoria 2*, disputant-se un total de set  proves oficials.

En la prova d'1,10 de dissabte tres amazones van ocupar les primeres posicions de la classificació, la guanyadora va ser Lola Roquet amb "Ibolina del Maset", segona Gabriela Piera amb "Harry Potter" i tercera Glòria Gamito amb "Kayla". Victòria de Laura Roquet amb "Blitzz Z" en 1,20, Victor Oriach amb "Cappache Cuilleret" va ser segon i Jesus Dolz amb "Cyrano V" tercer. Elisabeth Goyoaga amb "Kiela Contact", Blai Capdevila amb "Girbau Jamaica" i Laura Roquet amb "Aristo de la Cour" van ser primera, segon i tercera en la prova gran de la jornada.

Diumenge es van disputar quatre proves van començar amb la de 1,25, jutjada sota barem A amb cronòmetre i desempat. Daniel Martínez Ricart muntant a "Messie" va ser el més ràpid dels dotze cavalls que van passar a el desempat. Segona posició parell Violeta Pons amb "Kassandro" i Anna Villagrasa amb "Maxime" va finalitzar tercera. En la prova més important del concurs, el Gran Premi amb una alçada màxima de 1,35, van ser set els cavalls que van passar al desempat i el guanyador va ser Blai Capdevila amb "Girbau Jamaica". Segona i tercera posició per Laura Roquet amb "Blitzz Z" i "Denis Z" respectivament. Luis Mompo amb "Califòrnia dekaty", Cristina Garcia-Lluís amb "Wallas C" i Sandro Muscolino amb "Prince Charming" van ocupar les tres primeres posicions de 1,15 mentre que a 1,10 les van ocupar Lola Roquet amb "Ibolina del Maset" , Elizaveta Efimova amb "Sirius de la Croix" i Mar Iranzo amb "Joe Flamenco  Z".

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI