Alex Codina va arrasar al Gran Premi del CSN2* del RCPB

  • Published in

Alex Codina con My Passion VD Donkhoeve 7 noviembre2021El genet català no va tenir rival a la prova reina del CSN2* que es va disputar durant tres jornades al RCPB en imposar-se a la Gran Premi amb My Passion VD Donkhoeve i classificar-se segon muntant a London Blues PS.

Codina va aconseguir els únics dobles zeros dels quatre binomis classificats per al desempat. Laura Roquet, amb un enderrocament, va ser tercera amb Denis Z.

La prova d'1,30 m, un barem A amb cronòmetre, va ser per a Violeta Pons. Amb Ilette M va ser  primera, aconseguint la segona plaça muntant a Kassandro. Sira Martínez es va classificar tercera amb Devise du Salbey.

La tercera i última jornada d'aquest nacional, en què van participar més de dos-cents cinquanta binomis, va començar amb la destacada actuació a la prova d'1,20 m, barem A amb cronòmetre, de Gonzalo de Almeida  i les seves eugues Fatsoca HBC i Noa Van de Nachtegaele amb què va copar les dues primeres classificacions, seguit per Álvaro Zambrano i Tikal.

A 1,10 m, prova en dues fases especial, va guanyar Ariadna Jové amb Gerbe, seguida per María Ramajo muntant a Batuk. Alfonso Contreras va ser tercer amb Gorflayll.

El primer concurs nacional disputat després del CSIO Barcelona a la pista olímpica del RCPB, va començar divendres amb la destacada victòria de Sira Martínez amb Hannah van Het Lambroeck a la prova gran disputada en dues fases especial. Mentre que en 1,20 m, també dues fases especial, Gonzalo de Almeida recollia amb Noa van de Nachtegaele el seu primer triomf, sent segon amb Fatosca HBC. La prova d'1,10 m, dues fases especials, va ser per a l'amazona Carlota Lleal amb Obel'x.

Amb un magnífic recorregut i extraordinari crono, Laura Roquet va aconseguir imposar-se a la prova gran de divendres muntant Denis Z. Sira Martínez brillava al Petit Gran Premi, en aquesta ocasió muntant Devise du Salbey. Les proves oficials de la segona jornada del CSN2* van començar amb la disputa de la prova d'1,10 m, dues fases especial, i triomf d'Alexia González muntant Júpiter.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI