Ja es coneixen els nous guanyadors de la Copa Catalana 2021

  • Published in

DSC 4171Dissabte, a les instal·lacions del CET a Torredembarra, es va celebrar la final de la Copa Catalana de Salt 2021, amb set proves d'alçades compreses entre 0,20 i 1,20 m.

A la Prova de 0,20 dos participants van arribar a la final, Biel Vallverdu amb “Negret”, que va obtenir la primera posició i Julia Rosell amb “Pelut”. Tres amazones van ocupar la part alta de la classificació de 0,40, la millor va ser India Vilella que va muntar a “Leroki”, seguida de Martina Graus amb “Erado de St Gery” i Xantal Garcia Rubio amb “Secretari” segona i tercera respectivament. Mariona Botines muntant a “Ulsan de la Peceliere” va ser la guanyadora de la Copa 0,60, segona posició per a Ivy Tucker amb “Cava Nefydd Beaudgeste” i Marta Martorell amb “Capri” va finalitzar tercera. Molt ajustats els resultats de la prova de 0,80 on 8 binomis van arribar a la final, la victòria va ser per a Martina Besora amb “Indira”, Daniela Esterlich amb “Revanche de Kersaux” i Esther Fernandez amb “YFL Spanische Grandezza” segona i tercera . Noa Moya amb “Solei de Blue”, Mariona Nubiola amb “Kon Tiki SCH” i Hela Mackay amb “Rubis de la Warande” van ser les tres millors de 0,90. Victòria de Mónica Torres i “Vendabal” en 1 m, segonaDSC 4391 posició per a Ariadna Benaigues amb “Shakira” i tercera va ser  Andrea Hernández amb “D’Artagnan”. Ariadna Jove amb “Gerbe M”, Jordina Campos amb “Turbon M” i Leire Diaz amb “Harry Puigroq” van ser els tres millors binomis dels 9 que van disputar la Final de Copa d'1,10. I finalment a la prova de major alçada, 1,20, Nuria Plazas Torne va aconseguir el triomf, seguida d'Albert Benet amb “Kaiser” i Oriol Pradells amb “Hat Trick”.

Daniela Barba, va ser la guanyadora de la magnífica cistella que es va sortejar entre tots els participants.  Des d'aquí volem agraïr el suport dels magnífics patrocinadors que ho han fet possible aquesta cistella:  Port Aventura, Equipassio, Central Hípica, El Magatzem del Cavall, IO Instituts Odontològics; Pinsos Janequi i Reinat Watches. 

 Gràcies a tots per participar i enhorabona als guanyadors!

DSC 3991DSC 4093DSC 4677DSC 4273DSC 4333

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI