La francesa Melie Gosa s'imposa al Gran Premi del Polo

  • Published in

Melie Gosa con Alouette d Eole 28.11.21Melie Gosa de França i la seva magnífica Alouette d’Eole es van imposar a la prova reina del CSI2*, primer de la Ruta de Nadal, que es va disputar al Reial Club de Pol de Barcelona.

El brasiler olímpic, establert a Barcelona, ​​Pedro Veniss va aconseguir una destacada segona posició amb Nimrod de Muze Z i Tom Favede, muntant Caprice de l’Abbaye, va ser tercer.

El donostiarra Jesús Garmendia no va deixar passar l'ocasió i va aconseguir el seu segon triomf amb Ulisses del Pomar a la prova especial en dues fases sobre 1,35 m en què van participar un total de setanta-vuit binomis.

Les proves oficials de la tercera i última jornada del CSI2* van concloure amb la disputa d'un barem A amb cronòmetre sobre 1,25 mi la victòria gala de Lucas Fournier muntant a Dionysos de Riverland,

El CSI2*, que va comptar amb la participació de gairebé tres-cents binomis de quinze nacionalitats, va començar divendres amb les destacades victòries de Jesús Garmendia a la prova gran amb Callias, mentre a la prova d'1,35 m feia el mateix amb Ulisses del Pomar .

A la prova d'1,25 m en dues fases, en competir més de cent binomis, es van duplicar els premis, quedant primers la francesa Elsa Ramirez amb Billie Jean de Paq i el seu compatriota Christian Weerts muntant Limbo van het Venushof.

Dissabte, un magnífic recorregut amb un crono molt ajustat, a tan sols set centèsimes del segon classificat, la va valer la victòria al Petit Gran Premi del CSI2*, a Elisabeth Goyoaga muntant Kiela Contact.

La segona jornada del primer internacional de la Ruta de Nadal va començar amb la prova de velocitat i manejabilitat sobre 1,25 m en què es va imposar el genet del club barceloní, Gonzalo de Almeida, amb Noa van de Nachtegaele.

La prova gran, un barem A amb cronòmetre, va ser per a França i Tom Favede amb Amarula du Cerf.

La Ruta de Nadal es reprendrà divendres que ve amb el desenvolupament d'un nou CSI2*.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI