Kevin González de Zárate es va emportar el GP al segon CSI2* de la Ruta de Nadal

  • Published in

Kevin RCPBEl genet vitorià va aconseguir un nou triomf a la jornada de cloenda del CSI2*, segon de la Ruta de Nadal, que es va desenvolupar a la pista olímpica del RCPB.

Muntant Conthargos Rouge, va ser el més ràpid sense penalització al GP, disputat a dues mànegues. A tan sols una centèsima es va classificar Jesús Torres amb Grupo Prom Numerus, seguit per Brice Grugeon de França amb Cash Mouche.

Diumenge va arrencar amb victòria d'Alejandro Entrecanales i Coco Star des GY a la prova d'1,35 m, dues fases especial. Kevin González de Zárate va ser aquesta ocasió segon amb Recesvinto i William Ligier de França, tercer muntant a Quiletta D.

La competició oficial va concloure amb la disputa de la prova d'1,25 m, barem A amb cronòmetre, i el triomf francès de Franck Lafages amb Crispi.

El CSI2*, que va comptar amb la participació de gairebé tres-cents binomis, va començar divendres amb la victòria a la prova gran del genet donostiarra Jesús Garmendia muntant a Callias.

La competició va prosseguir amb el triomf del gal Rapheal Goehrs i Inalho del Amor a la prova de 1,35, barem A amb cronòmetre i Álvaro Zambrano, genet del RCPB, muntant a Tikal DZ, es va imposar a la prova de 1,25 especial en dues fases.

Dissabte, Kevin González de Zárate va guanyar amb Recesvinto el petit gran premi després d'imposar-se amb un excel·lent crono, sense penalització, els seus contrincants en el desempat. Jesús Torres amb el Grup Prom Numerus es va classificar segon, seguit per Mario Rollant i Cerano.

La prova gran, un barem a amb cronòmetre, va ser per a l'amazona de Madagascar Vanessa Norblin amb Tender Bride, i en la prova de velocitat i manejabilitat sobre 1,25 el triomf va ser per a la jove Celia Cobo muntant a G&C Luca Brasi.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI