Benjamí Fonze ha guanyat amb Ca Piave el GP del Trofeu Open Sports Club

  • Published in

Benjamin Fonze Open Sports ClubAquest passat cap de setmana va tenir lloc a l'Open Sports Club el concurs de Salt d'obstacles categoria Nacional 2** (CSN2**) i el Concurs de salt Nacional de Ponis en categoria 1* (CSNP1),

La màxima categoria, Gran Premi (1,35m), es va disputar diumenge en dues mànigues, totes dues amb cronòmetre. El campió ha estat Benjamin Fonze muntant a Ca Piave després de vèncer en totes dues mànigues amb zero punts de penalització i un temps de 51.96 segons. En segon lloc, el genet Gonzalo d'Almeida muntant a Tesway de la Batia, amb zero errors en la primera màniga, una penalització de 4 punts en la segona i un temps de 45.35 segons; seguit en tercera posició de l'amazona Sarai Nieves muntant a Chesterfield Z amb 4 punts de penalització en la primera màniga, 0 en la segona i un temps de 57.59 segons.

A les proves de 1,25m, l'amazona catalana Laura Roquet va aconseguir la primera posició muntant a Nina Puigroq, per davant de María Xercavins Gimeno amb Casino Konig i de Núria Places amb Brink, segona i tercera respectivament.
als obstacles de 1.15m, l'amazona balear Elsa González muntant a Inch Allah DB va ser la triomfadora, seguida de la també balear Carmen Puig a lloms de Ceniki-W i, en tercera posició, de la catalana Claudia Navarro amb Polya De Salz.

Laura Roquet va tornar a repetir primer lloc en la prova de 1.10m amb 0 punts de penalització i un temps de 38.03 segons, aquesta vegada amb l'egua Odette Puigroq. En segon lloc, per la mínima diferència, l'aragonès Javier Ríos muntant a Pandetrave RS, sense errors i amb un temps de 38.37 segons. El genet català Pol Chicote juntament amb Cancun van ocupar la tercera posició, sense errors i amb un temps de 40.83 segons.

Les proves destinades a Ponis van tenir com a campions a Alexia González amb Júpiter a la categoria D2, Lucía Uriach muntant a Ange De la Boisselee a Ponis C, Aleksandra Hearst amb Bonnie donis Essuires a la categoria C2, Aitana Weenen amb Avant L’Heure en Ponis B, Isabella Gómes amb Dixie a ponis B2, Carlota Usón amb Rigolote Du Rouget, a Ponis A i Pedro Sepúlveda-Fonseca muntant a Gormiti a la categoria A2.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI