Resultats del CST0* Primavera Connemara Pony Club

  • Published in

Amazona montando a un caballo castaño en disciplina de saltoAl Connemara Pony Club es va celebrar, diumenge passat,  un concurs territorial de salt d'obstacles en el que es van disputar vuit proves.

A la prova destinada per als genets i amazones més novelles, amb una alçada de 0,20 cm van prendre part cinc genets finalitzant a les tres primeres posicions, Ugo Minardi, Chloé Mallo i Asha Sala.

Amb dos recorreguts sense penalitzacions, Emma Hyvonen amb “Vent”, Pablo Cattáneo amb “Nike” i  van ocupar els dos primers llocs de la classificació de 0,40cm, segueix per Clara Velazquez amb “Lluna” que va tenir una falta.

A 0,60cm els tres primers van ser Anna Sazanova amb “Colana 435”, Clara Moliner amb “Royal Star” i Roger Artigas amb “Tarzan”.

A la prova de 0,80cm, jutjada sota barem dues fases especial, Joan Bosch amb “Kloe” i Alba Roura amb “Pirlo” van finalitzar sense falta en un temps de 19,47 seg. i 20,28 seg. La tercera posició va ser per a Joanna Gil que va muntar a “Colana 435”.

Joan Bosch muntant a “Kloe” va ser la guanyadora de 0,90 cm, seguida de Isaac Reixach amb “Zaina” i Aniol Bataller amb “Magnus”, segon i tercer respectivament.  A 1m la victòria va ser per a Viktoria Belogrudova i “Othar”, segona Judith Corominas amb “Rai” i Roger Arnau amb “K11” va finalitzar tercer.

Laura Solà amb “Balina dels Brucs” va guanyar a 1,10 m seguit per Paula Delgado amb “Wustensterns Numero” i Helena Gassiot amb “In-salah d'estel”.

Finalment, Francesc Xavier Artigas amb "Jet Set" va ser el guanyador a 1,20m, prova a la qual només va haver-hi tres participants.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI