Kevin González de Zárate va guanyar el Gran Premi Suzuki al RCPB

  • Published in

Kevin González Zárate Atlantic ZAmb la victòria de Kevin González de Zárate, muntant a Atlantic Z, finalitzava la prova més important del CSN5*, segon concurs de la Ruta Comtal i segona seu de la Lliga Nacional de Salts de la RFHE.

El genet basc es va imposar al desempat del Gran Premi Suzuki de la lliga d'Or sobre 1,50 m, al qual només van accedir cinc binomis dels vint-i-nou participants.

González de Zárate va quedar per davant d'Ismael García Roque muntant a Hallifax W i Primitiu Nieves amb Mandoro P, segon i tercer, respectivament.
De manera prèvia es va disputar el Gran Premi Suzuki, pertanyent a la lliga de Plata, sobre 1,40 m, en el qual Ismael García Roque s'imposava amb O. Ziezo DB sense opció per als seus contrincants. El genet canari va marcar amb autoritat un crono difícil de superar, deixant la segona plaça per a Telmo Cerca amb Amb-Qui-La i la tercera per a Xabier Zabaleta muntant a Gabber.

La tercera jornada del CSN5* va prosseguir amb la prova de 1,30 m de velocitat i manejabilitat i el triomf de Diego González Dolz amb Coco *Strona. Xabier Cabezas va ser segon amb Àtila C, seguit per Nora García Urtasun i Carette.Kevin Gonzalez con Xavier Alemany y Emilio Zegrí

Gonzalo d'Almeida i Noa van de Nachtegaele no van fallar i van tornar a ser els millors en la prova de 1,20 m, després de la seva victòria el divendres en aquesta mateixa categoria. Blai Capdevila va quedar segon, muntant a Cotan D’Estel, i Alfons Roquet va ser tercer amb Carabinieri.

El CSN5* va començar el divendres amb triomf en la gran de Kevin González de Zárate amb Frappant. Elisabeth Goyoaga va ser la guanyadora de la prova de 1,35 m, muntant a Kiela Contact, mentre Blai Capdevila s'imposava en 1,30 m amb Girbau Jamaica. El nostre representant, Gonzalo d'Almeida, va ser el millor en 1,20 m amb Noa van de Nachtegaele.

Carolina Villanueva i Voice de Chenaie van ser el millor binomi de la prova de 1,45 m del dissabte. La prova sobre 1,35 m va ser per a l'amazona basca, Arantza Berastegui, amb *Bijoux i Blai Capdevila aconseguia el seu segon triomf amb Girbau Jamaica en la prova de 1,30 m. Xavier Cabezas i Àtila C van guanyar en 1,20 m.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI