Celebrat un CST0* al Centre d'Equitació del Penedès

  • Published in

Salto penedes junio3El passat diumenge 19 de juny, el Centre d’equitació del Penedès va celebrar un concurs territorial de salt d’obstacles, de categoria CST0*.

El concurs que era puntuable per a la lliga catalana de Barcelona i la copa Catalana de salt d’obstacles, va comptar amb una nombrosa participació en alçades compreses entre 0.20 i 1.10m.  En Ferran Cercos va ser el dissenyador de recorreguts, mentre que Jordi Pontes va exercir de delegat federatiu.

Destaquem les actuacions a 0.80m de Victor Barragan muntant a Torda, que es va classificar en primera posició, seguida de marta Martorell i Capri, i Andrea Camps amb Sahara.

A la prova de 0.90m Gisela Urgell i Bembley du Nouas van quedar en primera posició seguida de Judith Mendioroz i Columbia.  En tercera, es classificava  Ariadna Benaiges i Hold up des Prairies.

A la prova de de1.00m, Elisenda Munts amb Veronica XXIV van encapçalar la classificació, quedant en segona posició Andrea Hernández Barba amb d’Dartagnan i Ariadna Benaigues repetia tercera posició.

Agraïm a tots la participació !!  A la propera, més i millor!

Salto penedes junio    Salto penedes junio2   Salto penedes junio4

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI