Daniel Martinez Ricart guanyador del GP Ruta de la Cerdanya 2022

  • Published in

Martinez RicartDaniel Martínez Ricart va ser el gran protagonista del primer CSN3* de la Ruta de la Cerdanya 2022, en guanyar amb “Coco Strona” els dos Grans Premis.

A la clausura ho van fer en el més important, després d'acabar amb el millor registre dels sis binomis que es van classificar per al desempat. El recorregut decisiu per conèixer el guanyador es va caracteritzar pels pocs zeros, cosa que només ho van poder fer els dos primers classificats. El de Paddock d'Azahar i la filla de “Tinky Winky” van fer el millor temps dels sis que optaven al triomf, posant la cirereta a un excel·lent concurs en què s'havien imposat a la jornada anterior al petit Gran Premi.

 El genet de la Comunitat Valenciana també va ocupar el segon lloc amb “Adoree de Fleyres”, mentre que Laura Roquet va ser tercera amb “Havanna”.

Blai Capdevila va guanyar la prova d'1'30 metres amb Girbau Jamaica. Àsia Lucía Navarrete va fer el mateix a la prova de 1'25 metres amb “Bamboula des Forets”, binomi que ja havia guanyat la de la jornada anterior, i Ricardo Oleart es va imposar a la de 1'20 metres amb “Extreme de Laume” .

A les dues anteriors jornades, destaquem l’actuació dels genets de l’Open Sport Club, Primitivo Nieves amb “Jappes” i Xavier Cebrià amb “Dasha”.  La Ruta continua avui amb un CST1* i el proper cap de setmana amb el seu segon CSN3*.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI