Gran èxit del CST1* disputat al RCPB

  • Published in

M. López con Carolans Lily MarlaneAmb la participació de més de dos-cents binomis es va desenvolupar a les instal·lacions del RCPB, un CST1* puntuable per a la Lliga Catalana de Salt d'Obstacles. 

Al llarg de les dues jornades es van disputar un total de setze proves amb alçades de 0,20 m a 1,20 m, a més de les complementàries sobre 1,30 m. El bon temps va contribuir a crear un gran ambient en el qual familiars i amics no van deixar de seguir, amb autèntic fervor, als genets i amazones, la majoria d'ells molt joves.

La direcció tècnica de l'esdeveniment va ser a càrrec de Juan Cabrera Cabral.  Al llarg de les dues jornades va despuntar especialment la jove Marta López que es va imposar a les dues proves de 0,60 m amb Carolans Lily Marlane. També, un esment especial per a la petita Clara del Hierro i Contadina 435, única participant el diumenge a la prova de 0,20 m.

A la prova de major alçada, la de 1,20 m, van resultar vencedors Alejandro Vilches amb Bankok de Mars, dissabte;  mentre que Francisco Colomer feia el propi, diumenge, amb Llain de Llamosas.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI