Quatre catalans participaran en el primer entrenament de Henk Nooren

  • Published in

NOORENEls dies 3, 4, 5 i 6 de febrer, tindrà lloc a Madrid, la primera sessió d’entrenaments dirigida pel nou entrenador de Salts d’Obstacles de la RFHE, Henk Nooren, i on han estat convocats un total de quatre genets catalans.


El catalans seleccionats per participar en aquest primer entrenament de Juvenils i Joves Genets han estat Patricia Miret, Sara Salom i Francisco Goyoaga, en la categoria de Juvenils, mentre que Blanca Gil participarà amb el grup de Joves Genets.


Els genets convocats, es dividiran en dos grups de treball. El primer es desenvoluparà els dies 3 i 4 i l’altre els dies 5 i 6. Durant aquestes jornades, Henk Nooren, entrenador de Salt , i Barnabás Mandi, entrenador de Doma, realitzaran sessions individualitzades de treball amb cada un dels genets per realitzar una avaluació dels fonaments de l’equitació i treball de salt de cadascun dels genets. Cada pla de treball, constarà d’una sessió amb l’entrenador de Doma, amb una duració aproximada de 45 minuts,, seguida d’una sessió de treball sobre els obstacles dirigida per Henk Nooren.


A la finalització de les dues sessions d’entrenament, es realitzarà un Pla detallat de cadascú dels genets, destacant-se els punts on els binomis poden millorar, establint-se un control i seguiment del desenvolupament dels genets durant els proper mesos.


Durant la celebració d’aquests clínics, està previst impartir formació de diferents temàtiques com la Nutrició del cavall, el maneig d’una quadra de competició i la nova reglamentació sobre dòping en cavalls i esportistes.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI