Catalans seleccionats per formar part dels equips espanyols a Madrid i Deauville

  • Published in

sarasalomDesprés de les diferents sessions d’entrenaments i del concurs celebrat en el Real Club de Polo de Barcelona, l’entrenador Nacional de Salts de Juvenils, Henk Nooren, ha donat a conèixer el llistat de genets que formaran el Grup d’Alta Competició i on destaca la presència de les amazones catalanes, Patricia Miret i Sara Salom.
 
 
A més de les amazones catalanes, aquest grup es conforma també amb la participación de Paloma Barceló, Francisco Caba, Luis Fernández Rey, Paloma Jiménez, Ana Martinez, Ainhize Martinez, Pedro Fernando Mateos, Leticia Riva i Marta Redondo. 
 
Encara que el grup ja està conformat, aquest té un caràcter obert, el que vol dir que és un grup en constant evolució i per aquest motiu els resultats obtinguts en diferents competicions, determinarà si els genets seleccionats poden perdre la seva posició a favor d’un altres amb millor resultats. 
 
La Direcció Tècnica de la RFHE i l’entrenador nacional, han designat els concursos del CSN**** de Toledo i el CSI2* de Fontainebleau, com a concursos de referència per a la preparació i evolució del Grup d’Alta Competició. Per equips, està previst que l’Equip espanyol, formi part de les següents competicions: 
 
16-18 de maig CSIO J Madrid 
23-25 de maig CSIO J Deauville 
4-7 de Juny CSIO J Wierden 
10-15 de Juny CSIO J Hagen  
 
 En els dos primers concursos han estat seleccionats per conformar l’equip espanyol el següents genets i amazones:
 
CSIO MADRID 
- Paloma Barceló 
- Francisco Caba 
- Pedro Fernando Mateos 
- Leticia Riva 
- Sara Salom 
 
 
 
CSIO J Deauville 
- Luis Fernandez Rey 
- Paloma Jimenez Carmona 
- Ana Martinez de Vallejo 
- Patricia Miret 
- Marta Redondo 
 
 Finalment, i segons la planificació, està prevista la realització d’una nova sessió d’entrenaments els dies 10 i 11 de maig a Madrid amb els Entrenadors Nacionals.  
 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI