El francès Guy Jonqueres conquereix la seva segona Copa Cerdanya

  • Published in
  • Categoría: Salt

 

GuyjonqueresEl genet francés, Guy Jonqueres va poder mantenir la primera posició aconseguida durant la primera jornada de la Ruta de la Cerdanya, i va conquerir per segona ocasió la Copa Cerdanya, un trofeu que ja va conquerir l’any 2008 i substitueix el guanyador de l’edició 2013, Carlos Carpintero.

 

Patricia FraguasEn aquesta segona jornada, el Gran Premi, el va conquerir la jove amazona, Patricia Fraguas, que a lloms de Zurbaran va aconseguir finalitzar el recorregut en 39.20 segons, superant a Alfons Roquet, que amb Xavina, va fer-ho en 44.50 segons. El podi de la prova el va completar el binomi format per Felipe de Zulueta i Diabla de Ibio, amb un temps de 40.75 segons i 4 punts de penalització. Per la seva part, Guy Jonqueres, va finalitzar sisè en aquesta prova amb un temps de 52.92 segons i 12 punts de penalització.

En aquesta ocasió, es va celebrar la primera edició del Gran Derby d’1.30 de Puigcerdrà, on molts pocs genets es van atrevir amb els mil metres de recorregut i dinou obstacles d’una prova que combinava els obstacles naturals amb els obstacles de pista, i on tant el genet com el cavall han d’estar en excel.lents condicions tant tècniques com físiques i on s’exigeix la màxima concentració durant tot el recorregut. Degut a la seva complexitat organitzativa, són poques les ocasions que podem gaudir d’aquest tipus de proves dins el nostre territori, per aquest motiu l’expectació dels espectadors va ser màxima per gaudir d’una competició que finalment va ser conquerida per Gonzalo Blasco amb Judy. Blasco va estar acompanyat en el podi d’aquesta primera edició per Jorge Campins amb Ulrieke i per Diego Cornejo amb Printemps de Buissy. A més d’aquestes dues proves, el diumenge també es van celebrar les corresponents a 1.10, 1.20 i 1.30. A 1.30 metres, el guanyador de la prova va ser Guy Jonqueres amb Radja de B/Neville, seguit de Jesús Varela amb Oklahoma Rousses i en la tercera posició es classificava l’amazona, Maria Xercavins amb Vertic SP. A 1.20 metres, el triomf va ser per Pere Xercavins amb  Monty, seguit de Maria Xercavins amb Quietude de Fraigneau i d’Anna Tintorer amb Condor ET en la tercera posició. Finalment, el CSN es va tancar amb la prova d’1.10 metres, on  Jordina Campos amb Ursus va aconseguir el triomf, per davant de Benjamin Fonze amb Haskia i de Carla Alonso amb Astronauta FM. 

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI