Èxit de participació i de recaptació en el Concurs Benèfic de l’Open Sports Club

  • Published in

cstOpen Fibrosis4L’Open Sports Club va celebrar aquest passat cap de setmana el l Concurs Benèfic en benefici de la Fundació Parc Taulí de Sabadell per a la investigació contra la Fibrosi Quística, i que va ser un autèntic èxit de participació i de recaptació.

Encara que el menys important en aquesta ocasió era el resultat, perquè, sens dubte, el més important era la col·laboració per a la investigació contra la Fibrosi Quística, els guanyadors de les diferents categories van ser: Àlex Vilches, Raquel Àlvarez, Gonzalo Márquez, Marta Farre i Marta Gauchola.

 

cstOpen FibrosisLa prova gran del CST1*, la corresponent a 1.30 metres, va ser conquerida pel binomi format per Alex Vilches i Nanou de la Baie, amb un temps de 78.74 segons i ser l’únic conjunt que no va cometre cap errada durant el recorregut. En segona posició, es va classificar l’amazona, Andrea Fraguas, que a lloms de Zurbaran, va obtenir un temps de 77.54 segons, acumulant quatre punts de penalització, tancant el podi de la prova gran, Estrat Mateu, que a lloms de Droi, va finalitzar amb un temps de 79.14 segons i 4 punts de penalització. A la prova d’1.20 metres, un Barem de Dificultats Progressives, va tenir com a guanyador el binomi format per Raquel Álvarez amb Vasili, amb un total de 65 punts i 73.94 segons. A menys d’un segon de la guanyadora es classificava, Anna Villagrasa amb Tonamore, amb un temps de 74.57 segons, tancant el podi, Virgina Tarin amb Straith Flush, amb un temps de 74.60 segons, un guarisme que parla de la màxima igualtat que es va viure en el aquesta prova.

 

cstOpen Fibrosis2A la prova d’1.10 metres, el millor temps va ser l’aconseguit per Gonzalo Márquez, que muntant a Wai Takki, va aturar el cronòmetre en 57.89 segons, superant a Sira Martínez, que amb Silken Shadow va establir un temps de 60.01 segons, tancant el podi el conjunt format per Gonzalo Mas-Baga i Unico d’Auge amb un temps de 61.47 segons.  En 1.00 metre, Marta Farre conqueria el triomf a lloms de Os Aladi, amb un temps de 56.83 segons, imposant-se a Nastia Pechenkina amb Oasis (66.46 segons) i a Judith Triadó amb Constantnij Z amb un temps de 67.21 segons.

 

Finalment, el concurs es va completar amb les proves destinades a 0.80 i 0.60 metres. A la primera, l’amazona Marta Gauchola obtenia el millor temps (52.55 segons) a lloms de Big Boy, superant a Anna Muñoz amb Frap (55.37 segons) i a Marina Muñoz amb Tro (57.35 segons), mentre que a la de 0.60 metres, Marta Gauchola repetia triomf, en aquesta ocasió establint un temps de 50.05 segons, seguida de Nacho Justicia amb Mona de Auriga (56.82 segons) i de Inés Esteban amb Flor Pleasure (57.42 segons). 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI