Catalunya aconsegueix dos bronzes i una plata al Campionat d'Espanya de TREC

  • Published in

trec podi campionat CatalunyaDel 22 al 24 d'Abril s'ha disputat a Càceres el Campionat d'Espanya de TREC, una disciplina hípica que tracta de reunir en una competició totes les habilitats i dificultats que un cavall i el seu genet han de dominar per gaudir plegats.

1er Campionat de Catalunya de RAID-TREC

  • Published in

logo connemaraEl Connemara Pony Club situat a Sant Mori, Girona,  és l'encarregat d'organitzar el primer campionat de Catalunya de la nova disciplina de Raid-TREC

Nous campions d'Espanya de TREC

  • Published in

eb0b7cf3 47cf 42c2 a0af aa28c9c4e685Un bon nombre de participants es van donar cita aquest cap de setmana a les instal·lacions de Paddock Valles, Santa Eulàlia de Ronçana, per lluitar per les medalles en el Campionat d'Espanya de TREC 2021.

Finalitza el concurs preparatori per al Campionat d'Espanya de TREC

  • Published in

trec abril de cavall de marCavall de Mar va acollir el primer concurs de la Lliga Catalana de TREC i de la Lliga Gironina AceeGi en categories de zero, una i dues estrelles amb un concurs que es va celebrar a Llagostera (Girona) el dia 15 d’abril.

Nous campions de Catalunya de TREC Infantil

  • Published in

IMG 8985A Llagostera concretament al C.E. Cavall de Mar, es va celebrar el diumenge 14 el campionat de Catalunya de TREC 2021, categories Alevins, Benjamins i Criterium.

Barcelona acull el Campionat d'Espanya de TREC

  • Published in

Cto Esp TREC 2021En les instal·lacions de Paddock Valles, situades en Santa Eulalia de Ronçana, està tot a punt perquè comenci el pròxim dissabte dia 17 el Campionat d'Espanya de TREC 2021, categories absolut, júnior, menors* i menors 0*

Comença la Lliga Catalana de TREC Infantil

  • Published in

cavall_de_mar_1er_concurs lligaLa Lliga Catalana de TREC Infantil s’ha iniciat amb el concurs de Cavall de Mar (Llagostera – Gironès) que es va celebrar el 10 d’abril.

Campionat de Catalunya de Trec Infantil

  • Published in

Cto Cat TREC InfantilEl C.E. Cavall de Mar és l'encarregat d'organitzar  a les seves instal·lacions de Llagostera, el proper diumenge dia 24,  el Campionat de Catalunya de TREC Infantil 2021.

Convocat un curs per a jutges de TREC

  • Published in

orientacion en TREC ecuestreEl Comitè Tècnic de jutges de la FCH, convoca un curs per a jutges territorials de TREC i reciclatge per a jutges de la disciplina en situació d'inactivitat.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI