Nous campions de Catalunya de TREC Infantil

  • Published in

IMG 8985A Llagostera concretament al C.E. Cavall de Mar, es va celebrar el diumenge 14 el campionat de Catalunya de TREC 2021, categories Alevins, Benjamins i Criterium.

Barcelona acull el Campionat d'Espanya de TREC

  • Published in

Cto Esp TREC 2021En les instal·lacions de Paddock Valles, situades en Santa Eulalia de Ronçana, està tot a punt perquè comenci el pròxim dissabte dia 17 el Campionat d'Espanya de TREC 2021, categories absolut, júnior, menors* i menors 0*

Paddock Valles organitza el Campionat de Catalunya de TREC 2021

  • Published in

TREC Paddock VallesEl pròxim cap de setmana la localitat barcelonina de Santa Eulalia de Ronçana acollirà el Campionat de Catalunya de TREC 2021 categories, Aleví, Infantil 0, Infantil 1, Absolut i Veterans.

Campionat de Catalunya de Trec Infantil

  • Published in

Cto Cat TREC InfantilEl C.E. Cavall de Mar és l'encarregat d'organitzar  a les seves instal·lacions de Llagostera, el proper diumenge dia 24,  el Campionat de Catalunya de TREC Infantil 2021.

Convocat un curs per a jutges de TREC

  • Published in

orientacion en TREC ecuestreEl Comitè Tècnic de jutges de la FCH, convoca un curs per a jutges territorials de TREC i reciclatge per a jutges de la disciplina en situació d'inactivitat.

Jornades de Tecnificació de TREC

  • Published in

trec 07Els dies 17 i 18 d'octubre tindran lloc unes jornades de tecnificació de TREC a les instal·lacions de Paddock Valles, Camí de Can Cabot de la Vall s/n, Santa Eulàlia de Ronçana

Nous campions d'Espanya de TREC

  • Published in

eb0b7cf3 47cf 42c2 a0af aa28c9c4e685Un bon nombre de participants es van donar cita aquest cap de setmana a les instal·lacions de Paddock Valles, Santa Eulàlia de Ronçana, per lluitar per les medalles en el Campionat d'Espanya de TREC 2021.

Manuel Ortiz Puertas amb Duque de Janas, Campió de Catalunya Absolut de TREC 2021

  • Published in

IMG 7371Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc a les instal·lacions del Club Hípic Paddock Vallès, a Santa Eulàlia de Ronçanes, el Campionat de Catalunya de TREC, categories Menors 0*, Juniors, Veterans i Absolut, 

Nous campions de Catalunya de TREC

  • Published in

IMG6271 El passat cap de setmana les instal·lacions de l'CluB d'equitació Torredembarra van acollir el Campionat de Catalunya de TREC en totes les seves categories.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI