Manuel Ortiz Puertas amb Duque de Janas, Campió de Catalunya Absolut de TREC 2021

  • Published in

IMG 7371Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc a les instal·lacions del Club Hípic Paddock Vallès, a Santa Eulàlia de Ronçanes, el Campionat de Catalunya de TREC, categories Menors 0*, Juniors, Veterans i Absolut, 

conjuntament amb un concurs nacional de 3*.  La competició es va desenvolupar sense cap incidència en les tres proves, amb un temps immillorable i molt bon ambient entre participants.

Es va comptar amb la presència de genets de Navarra, Madrid i País Basc, a més dels incondicionals dels diversos clubs de Catalunya.

A la categoria de Menors 0*, la medalla d’Or va ser per Clara Noguera, amb Jacaranda, que va finalitzar el concurs amb un total de 242 punts; l’Argent per Abril Noguera, amb Valiente, que va tenir 225 punts i el Bronze per Montse Grabulosa, amb Galus-W, amb un total de 139 punts.

A la categoria de Juniors, l’Or el va aconseguir el genet Guillem Ferrer, muntant Taranto, amb un total de 140 punts i l’Argent Meritxell Bona, amb A la de Tres, que va finalitzar el concurs amb 31 punts.

A la prova de Veterans, es va adjudicar la medalla d’Or Francesc Rabat Oliva, muntant Viking, amb 33 punts, mentre que l’argent va ser per Gillian Rosemary Tibble, amb Triunfo de Janas, que va aconseguir 8 punts i el Bronze per Carlos Iglesias, amb Campanilla, amb -909 punts.

A la categoria Absoluta, es va proclamar medalla d’Or Manuel Ortiz, amb Duque de Janas, que totalitzà 106 punts durant la competició i a més va obtenir el premi especial al millor genet a les proves POR i PTV. L’argent se’l va adjudicar Francesc Rabat Bedós, muntant a Mylord, que a més va aconseguir el premi especial al millor genet de la PAR.

Un gran concurs, amb un centre, Paddock Vallés, que ha fet un gran esforç per acollir aquesta doble competició i que ha servit d’assaig per al Campionat d’Espanya de la disciplina, que es disputarà del 16 al 18 de juliol en aquestes mateixes instal·lacions.

Les nostres felicitacions als participants i al Comité Organitzador.

IMG-20210516-WA0000
IMG7371
IMG7370
IMG7369
IMG7368

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI