Cap de setmana amb Cowboys de la Selva

  • Published in

cowboysL'Associació Cowboys de la Selva organitzara el proper cap de setmana, un curs d'iniciació a les rutes i viatges a cavall, així com una ruta d'autonomia per la comarca de Les Gavarres.

El 9 i 10 d'octubre es realitzarà al Centre Eqüestre Can Comas a Cassà de la Selva (Girona) un curs sobre la iniciació de les rutes i viatges a cavall impartit per Toni Carmel, expert en aquest tema. El curs serà gratuït per als socis de Cowboys i clients de Can Comas.

Els dies 10, 11 i 12 està prevista una ruta d'autonomia pel Massís de les Gavarres, formació muntanyosa que forma part de la serralada litoral de Catalunya. El punt de trobada des d'on s'iniciarà la ruta serà el Centre Eqüestre Can Comas a Cassà de la Selva, on s'espera l'arribada dels participants a partir de les 18:00 h de diumenge 10. Tant dilluns com dimarts es faran rutes de 25 km cada dia que discorreran per camins i senders de terra, passant per diversos llocs d'interès i tornant dimarts al punt de partida, Can Comas, on es donarà per finalitzada la sortida.

 Informació curs, 9 i 10 octubre Informació ruta d'autonomia, 10, 11 i 12 octubre 
Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI