Ja es coneixen els campions de Catalunya de Ranch Sorting i Cattle penning

  • Published in

IMG2693 El Club Natural Hípic va celebrar, l'últim cap de setmana, una nova edició dels campionats de Catalunya 2017 de Ranch Sorting i Cattle Pening, modalitats de la munta Western.

Aquest any i amb l'objectiu de potenciar la disciplina, es va modificar la normativa assimilant-la a la dels països més capdavanters en aquesta modalitat.  La nova normativa no posa cap límit al nombre de vaques que poden creuar la línia de sortida, de manera que el genet només ha de preocupar-se de ficar les vaques assignades en el menor temps possible. Aquest canvi substancial en la normativa fa la competició molt més divertida per als genets i moltìssim més espectacular per al públic.

El campionat es va dividir en dos dies, el dissabte es va disputar la categoria Open del Cattle Pening, on el podi va estar format per Juan Araquistain Darma amb "Natural Dream" al capdamunt, acompanyat de Pere Blasco que va ser medalla de plata muntant a " Ana Lil Peptos "i el bronze va ser per Monica Araquistain amb" Woddy ".

Diumenge es van celebrar les dues categories del Ranch Sorting. Els nous campions de Catalunya en la categoria Young va ser la parella formada per Marc Arnau amb "Luna" i Mónica Araquistain amb "Woddy", Xenia Arnau i Monica Araquistain van ser plata. Rafa Tramullas amb "Indiana Three" i Juan Araquistain Carreras amb "Hicky Ginger Chek", van ser els guanyadors en la categoria Open adjudicant-se  l'or, la segona posició i medalla de plata va ser per  Pedro Blassco amb "Ana Lil Peptos" i el bronze per  Monica Araquistain, tots dos formant parella amb Juan Araquistain Carreras muntant a "Hicky Ginger Chek".

IMG2713
IMG2709
IMG2706
IMG2703
IMG2702
IMG2693
IMG2683
IMG2645
IMG2632
IMG2568
IMG2470

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI