Marçal Piró plata al Campionat d'Europa CCE

  • Published in

VueltahonorÈxit de l'equip Espanyol de Juvenils al Campionat d'Europa de Complet que va finalitzar amb dues medalles de plata, una individual per Marçal Piro i un altre per equips.

Celebrat CCET1* a Les Tanques

  • Published in

61634155 2485267451504532 4546976799900303360 nCelebrat amb èxit el concurs de complet territorial 1*, previst per al cap de setmana en  el Centre d’Equitació Les Tanques de Viladecans.

Tecnificació per ponis de CCE

  • Published in

3Bandit V Stale Mare amb Marta cruz cornellaLa vocalia de complet de la FCH organitza un curs de tecnificació com a preparació al Campionat d'Espanya de Ponis de CCE 2021

Tres catalans a l'Equip Nacional de Complet

  • Published in

eventingLa direcció tècnica de CCE de la RFHE ha seleccionat i inscrit als binomis que representaran a Espanya al Campionat d'Europa de CCE de Juvenils.

Convocats per la tecnificació de ponis CCE

  • Published in

cfda56c5 fc08 4536 82e1 d95ede0c9c56Després del concurs d'aquest cap de setmana a Les Tanques, la vocalia de complet de la FCH ha fet pública la llista definitiva de convocats per la Tecnificació i Campionat d'Espanya.  

El Penedès celebrarà un concurs de complet

  • Published in

Penedes 23 mayoLes instal·lacions de Centre d'Equitació del Penedes a Font-Rubi, Barcelona, acolliran el proper diumenge un doble concurs territorial de complet per a cavalls i ponis.

CCET1* + CCETP1* a Les Tanques

  • Published in

CCE SO Ponis CSUSPÈS El Centre d'Equitació Les Tanques de Viladecans celebrarà diumenge 4 un concurs territorial de complet per ponis i cavalls.

CCET1* + CCETP1* en Les Tanques

  • Published in

Les Tanques febrero 2021Les instal·lacions del Centre d’Equitacio Les Tanques situat a Viladecans, Barcelona, celebrarà,  diumenge que ve dia 6,  un doble concurs de complet en el qual està prevista la participació de mes de 80 binomis,  entre ponis i cavalls.

Seminari per a dissenyadors de recorreguts de cross de CCE

  • Published in

maxresdefaultLa Direcció Tècnica de CCE, en col·laboració amb el Comitè Tècnic Nacional de Dissenyadors de Recorreguts (CTNDR) de la RFHE, convoca un seminari en línia per a dissenyadors nacionals de recorreguts de complet

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI