Bon paper dels binomis catalans als internacionals de CCE a la Dehesa

  • Published in

e066d893 5be0 4e10 853c dcccb5c4530fEl passat 9 de juny, es va posar en marxa una sèrie de concursos del calendari de la Lliga Nacional LINCCE 2023. El programa va comprendre les proves d'un CCI1* Intro, CCI2*S, CCI2*L, CCI3*S i CCI3*.

Un concurs en el qual diversos dels nostres genets van aconseguir mantenir-se entre les primeres posicions

Al CCI 2*-S Blanca García Vidal i Sarah Cento van aconseguir finalitzar en tercera posició després de realitzar molt bones proves de cross i salt, en les quals va obtenir 4° i 3° posició respectivament. En aquest mateixa categoria Daniel Muñoz va finalitzar en 5a posició amb Nabil LB

  

Al CCI 2*-L Àlvar Sala Alonso i Kiss My Jambo M van obtenir la primera posició, seguit de prop per Alberto Hermoso amb Adalid AA, que ocupava la segona posició, i Lia de Ulacia amb *Charnini que van finalitzar en 4t lloc.

 

Al CCI 3*-S Eduardo Via Du Fresne i Maribera Pomes van finalitzar en primera posició, després de guanyar les proves de doma i salt. Albert Hermoso i Pantera Pomes van finalitzar en 5è posició.

Aquest èxit ha portat a Eduardo Via Du Fresne a encapçalar de manera provisional la Lliga LINCCE 3* amb 41 punts.

 

Al CCI3*-L Mario Nicolás amb Eros D Incoville i Carmen Maria Garcia amb Abril de La Galana van finalitzar en 4a i 5a posició respectivament

 

Finalment, al CCI1* Martha Cruz i Victoria Dimitrova van començar amb força a la doma, obtenint la 3a i 2a posició respectivament, no obstant això, Marta va ser eliminada en sofrir una caiguda en el salt, i Victoria va finalitzar en 7a posició després de tenir dificultats a la prova de cross.

 

A partir d'ara, els genets que estiguin competint en totes dues lligues nacionals hauran de decidir-se per una.

 

Aquí pots consultar els rànquings de les Lligues Nacionals:

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI