Setena Copa del Rei per a Albert Hermoso

  • Published in

a924a51e 3201 4539 8811 2e05b69531cdEl passat cap de setmana, les instal·lacions de Finca la Devesa van ser l'escenari d'un emocionant CCN corresponent a la Copa de S. M. El Rei, que també va atorgar punts crucials per a la Lliga *LINCCE.

La competició va arrencar amb la prova de Doma a la primera jornada, on Eduardo Via Dufresne va destacar amb una prova espectacular amb Maribera Pomes, prenent el lideratge. Després d'ells, Mario Nicolás amb Eros D’Incoville es van classificar en segona posició i Albert Hermoso amb Keenabout Wonderland van ocupar el tercer lloc, seguits de prop per Pantera Pomes en la quarta posició.

No obstant això, el panorama va canviar radicalment l'endemà durant el Cross Country. Albert va brillar amb tots dos cavalls, mentre que Eduardo es va enfrontar algunes dificultats i Mario Nicolás va ser eliminat.

Finalment, a la prova de salt, Albert Hermoso es va alçar amb el primer lloc al costat de Keenabout Wonderland, assegurant també la segona posició amb Pantera Pomes. Per part seva, Eduardo Via Dufresne va aconseguir la tercera posició, mantenint un sòlid avantatge de 15 punts sobre el següent competidor en la classificació.

De manera paral·lela,  al CCN100, les nostra amazona, Martina Ortiz, va aconseguir finalitzar en segona posició amb Unique Dawson.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI