Tomas Rodriguez Via Dufresne, nou campió de Catalunya absolut de CCE

  • Published in

53279408109 cf5e8941c3 qHípica les Tanques ha acollit l'edició 2023 del campionat de Catalunya de CCE i simultaniament un concurs nacional 1*, durant els dies 20-22 d'octubre.

El jurat de camp ha estat format per Griselda Cristofol i Jordi Albets com a presidents acompanyats per Jose Mª Nicolas, Montse Peiretó i Vasileva Boteva de vocals. El disseny del cross l'ha fet en Konstantin Georgiev Hadzhikotsev i els recorreguts de salt, Albert Bernat. Les funcions de comissària han estat de la mà d'Amalia Gutierrez de Salamanca i Santiago Torresha estat el delegat tècnic.  Les classificacions han estat les següents:

A la categoria d'absolut, en Tomas Rodriguez Via-Dufresne amb "Sylesia" ha aconseguit la medalla d'Or, seguit de Laura Farrés i "Marlene" medalla de plata, i de Gisela Urgell amb "Bembley du Nouvas" que va ser medalla de bronze.

A la prova de juvenils, la medalla d'Or va ser per Viktoria Georgieva Dimitrova amb "Ibera Pomes", la de plata Per Isaac Morera Domingo amb "Brune Bois blanc", seguit d'Alvar Sala Alonso, que va tancar el podi amb la medalla de bronze.  Viktoria aconseguia també, la medalla d'Or amb "Canada" a la prova de Poltres 5 anys.

Berta Jover Pastor i "Quinola 31,58%" es van fer amb l'Or de la categoria Infantil del campionat, seguits de Laia Pineda i "Little Princess" i Berta Valls Lop amb "Sufria".   A la categoria d'aleví, la medalla d'Or va ser per Carla Lara i "Inyan".

Alvar Sala, aconseguia una segona medalla, aquesta d'Or, amb Otis Pomona a la prova de Poltres 4 anys, seguit de Xavi Artigas i "Darkside" en la segona posició, i  Victor Barragan i "Carchi Ts" amb la medalla de Bronze.

Enhorabona a tots els participants, especialment als medallistes!!

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI