Final Lliga Prova Obstacles FCH 2021

  • Published in

5 desembre prova obstacles 2021El Club Centre Eqüestre la Vinya organitzarà, el proper diumenge dia 19 a L’Estartit, la final de la Lliga Prova d’Obstacles d’Enganxes per a troncs, llimoneres i ponis.

Nous campions de Catalunya d’enganxes

  • Published in

IMG 8858El Club Hípic Estartit-Torroella de Montgrí va organitzar el passat cap de setmana el Campionat de Catalunya de enganxes per a llimoneres, troncs i quartes.

Celebrat un concurs territorial d'Enganxes

  • Published in

image2A la localitat de Torroella de Montgrí, concretament al Club Centre Eqüestre La Vinya, el passat diumenge 29 va tindrà lloc  un concurs d'enganxes per a troncs i llimoneres.

Celebrada la Final de la Lliga de Doma i Cons

  • Published in

Screenshot 20211107 233728 GalleryTal com estava previst ahir diumenge dia 7, es va celebrar a l'Estartit la Final de la Lliga Catalana de doma i cons, organitzada pel Club d'Enganxes de les Comarques de Girona.

Arriba el Campionat de Catalunya d'Enganxes

  • Published in

Cto Cat Enganches 2021Estartit acollirà el proper cap de setmana el Campionat de Catalunya d'Enganxes 2021 per llimoneres, troncs i quartes, organitzat per Club Hípic Estartit-Torroella de Montgrí, a el mateix temps que se celebrarà el concurs territorial "Memorial Mas Paguina"

Doma i Cons La Vinya - CAT0*

  • Published in

cartellenganxeslavinyaEl Club Centre Eqüestre La Vinya organitzarà el proper diumenge dia 29, a Torroella de Montgrí, un concurs territorial de doma i cons per a troncs i llimoneres.

Final Lliga Doma i Cons 2021

  • Published in

Final Liga Enganche 2021El Club d'Enganxes de les Comarques de Girona organitzarà el proper diumenge dia 7, a la pista de la FCH a L'Estartit, la final de la lliga de doma i cons per a quartes, troncs i llimoneres

Representació catalana a Bétera

  • Published in

cristina fEl proper cap de setmana tindrà lloc el Campionat d'Espanya d'Enganxes  proba d’Obstacles Individual i per equips a les instal·lacions del Club d’Enganxes Vega de Valencia, a Bétera.

Celebrat amb èxit un clínic d'enganxes

  • Published in

Clinic Simonet1A la pista de la FCH a l'Estartit, es va celebrar divendres passat dia 25, un fantàstic i molt productiu clínic d'enganxes.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI