Representació catalana a Salteras

  • Published in

ctoespaña enganchesEl proper cap de setmana tindrà lloc el Campionat d'Espanya d'Enganxes a les instal·lacions del C.D. Quemadales,  situat a la localitat sevillana de Salteras.

Celebrat un concurs Indoor per Troncs i Llimoneres

  • Published in

P1240496La localitat de Platja d'Aro va acollir diumenge passat un concurs Indoor d'enganxes

Curs territorial per caps de pista i jutges d'enganxes

  • Published in

Pista EngancheLa vocalia de Jutges i Caps de Pista de la FCH juntament amb la comissió d'enganxes, convoquen un curs territorial  de caps de pista i de jutges.

Campionat de Catalunya d'Enganxes a l'Estartit

  • Published in

Cto Cat Enganches 2019CH Estartit-Torroella de Montgrí organitza enguany el Campionat de Catalunya d’ Enganxes que començarà el divendres 4 amb la inspecció veterinària.

Girona acull un concurs Indoor d’Enganxes

  • Published in

Enganches 15 septiembre 2019Organitzat pel Club d'Enganxes de les Comarques de Girona en la localitat de Platja d’Aro, diumenge 15,  tindrà lloc un concurs  territorial 0* d'enganxes per troncs i  llimoneres.

Concurs de primavera a “Mas Paguina”

  • Published in

IMG 3496El Club Hípic Estartit - Torroella de Montgrí celebra el pròxim  diumenge, un concurs de Doma d'Enganxes per Troncs i Llimoneres, i Ponis,  categoria territorial 0*

Concurs de doma i cons a Girona

  • Published in

IMG 3496SUSPÉS Un concurs autonòmic per troncs i llimoneres tindrà lloc aquest cap de setmana a la localitat de l'Estartit, organitzat pel Club d'Enganxes de les Comarques de Girona.

Ajornat el curs de jutges i caps de pista territorial d'enganxes

  • Published in

Pista EngancheLa vocalia de Jutges i Caps de Pista de la FCH juntament amb la Comissió d'Enganxes, han decidit ajornar el curs de caps de pista i  jutges previst per a aquest mes al proper setembre.

Clínic d’Enganxes - Juan Esteve

  • Published in

IMG 3496Organitzat per la vocalia d'enganxes de la FCH, els dies 22, 23 i 24 de juny, a la a la Pista d'Enganxes de l'Estartit és realitzaran un clínic pràctic, un concurs de doma i un curs d'observador d'obstacles.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI