Celebrada una nova jornada de la Lliga de Horseball

  • Published in

10 jornada horseball1

Diumenge 17 d'aquest mes és va celebrar la jornada 13 de la lliga catalana de horseball al club Hípic GT de Folgueroles.

La jornada es va desenvolupar  en un gran ambient festiu i un día esplèndid, va començar puntualment a les 9 del matí i va finalitzar a les 18 h de la tarda.

Durant 9 hores es van dur a terme 15 partits de diferents categories, que van començar amb els més petits, sub-10; On van destacar els petits del Serrat davant l´Equillet A amb un contundent 10-1.

Va continuar amb tres partits de 2ª Femení i després van començar en els play-off de la categoria Sènior amb 5 partits, on cal destacar la victòria del equip amfitrió de GT davant el Alforges B per un contundent 11-2, i l´empat 6-6 del Malla B- Can Costa.

La jornada va finalitzar amb 4 partits de Benjamins sub-12, on destaquem la victòria de l´equip GT B davant el Garrotxa per 11-6. També cal destacar l´ajustat partit del Serrat Esparraguera que va acabar amb un 13-12 per l´equip del moianès que va ser molt disputat.

 Als voltants de les 6 de la tarda, es va donar la jornada per finalitzada després de un dia espectacular i uns partits plens de emoció, amb tota la gran família del Horseball i desitjant ja, que arribi la propera jornada, que serà a Esparraguera on ús esperem a tots !!!!!

RESULTATS TRETZENA JORNADA

Horseball 13 jornada

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI