Quatre medalles per a Espanya en l'europeu de Horseball

  • Published in

horseball2019 EuropeoA mitjans d'aquest mes va tenir lloc el Campionat d'Europa de Horseball a Ponte de Lima (Portugal),

aconseguint dues medalles d'or per le categories Elit Mixte i Sub 21. Els Sub 16, que van ser els mes petits, van obtenir la plata i el Elit Femení es va adjudicar el bronze.

El format de competició de Sub 16, medalla de plata,  va ser, tots contra tots. Els resultats van ser una victòria contra França i Bèlgica, un empat contra Portugal, i una derrota contra una Itàlia molt potent que va conduir a tenir un partit complicat i disputat per tots dos equips. L'equip estava format per: Elena Guerrero amb Resika, Saüc Vilà amb Raja, Jacob Esping amb Maver, Maurici Martinez amb Hollywood, Leire Vicioso amb Lovestar, Aleix Crous amb Queen 's, Hug Aromí amb Marinada, Guillem Roig amb JR Aaran i dirigits per Adrià Velasco.

L'equip de Sub. 21, que van obtenir la Medalla d’or, va competir amb el mateix format, exceptuant que, si s'escau havia un dia de descans, a causa que només eren quatre països en la categoria. Els resultats van ser bastant favorables a l'equip espanyol, ja que van aconseguir una victòria contra Itàlia i Portugal i, tot i perdre el partit contra França, van arribar a la final per disputar el 1r i 2n lloc. Aquest últim partit va ser molt disputat arribant a empatar en l'últim segon, la qual cosa va provocar l'haver de disputar el Gol d'Or. Els espanyols van tenir una actuació molt bona on van guanyar la "entre dos" que decidia qui tindria la primera oportunitat de marcar. Els nois ho van veure clar i no van desaprofitar l'oportunitat, fent una jugada estratègica i excel·lent amb la qual van arribar a marcar i, així, van obtenir la seva victòria contra una França molt preparada a nivell tècnic.

L'equip estava format per: Bruno Cabau amb Publicredit, Álvaro Viu amb Borawind, Robert Planas amb Renzo, Isaac Grau amb La Pufera, Nacho Gutierrez amb Acorazado, Ignacio Marcellin amb Starki, Luis Collazo amb Assolino, Sergi Ramo amb Arrendale i dirigits per Patricia Joyet i el seu ajudant Clement Garcia.

En Elit femení, que van obtenir la medalla de bronze, es va organitzar la competició en dos grups: en el grup 1 estaven Portugal, França i Espanya i en el grup 2, Gran Bretanya, Bèlgica i Portugal. Quedant segones del grup 1, a causa de la derrota contra una França molt forte en el primer partit i una victòria a Portugal, els va tocar jugar amb una Bèlgica que no van poder superar, fet que les va portar a disputar el 3r i 4t lloc contra Itàlia, a la qual van guanyar.

L'equip estava format per: Andrea Valderas amb Kerbasi, Irene Menéndez amb Jass, Marlen Grundmann amb Norton, Laura Font amb Tennesse, Clara Purti amb Delta Plane, Alejandra Oller amb Chirivito, Laura Guerrero amb Eiffel in Paris, Lucia de Prado amb Mirwault i dirigits per Patricia Joyet i el seu ajudant Clement Garcia.

La categoria reina, l'Elit Mixte va obtenir la medalla d'or (que ja la van aconseguir el 2017 a Saint-Lô, França) els va tocar el format lliga, tots contra tots. El primer partit contra Itàlia el van guanyar amb facilitat, el segon va ser molt més disputat guanyant per la mínima a una Bèlgica molt preparada per a aquest campionat, el tercer va ser el gran partit contra França, que també ho vam superar per un gol de diferència en un partit amb molta intensitat per part dels dos equips. Per acabar el campionat els va tocar una Portugal més feble, a la qual van guanyar amb claredat.

L'equip estava format per: Aleix Velasco amb Fonte, Miquel Julià amb Kazantcha, Gil Carbonés amb Golden, Nil Seall amb Getxo, Pau Crous amb Davasa, Carles Vila amb Tigerland, Mateu Purti amb Atorrante, Guillem Taña amb Gold Metall, dirigits per Adria Velasco.

Cal destacar, que el equip espanyol, es va fer creditor del trofeu Fair Play pel bon comportament i la bona imatge mostrat durant tot el campionat, estant al capdavant de l'expedició "Pachi" Jiménez, president de la FNH

És obligat recordar a Adrià Crous, que no va poder formar part d'aquest equip per un accident dies abans de la competició. Donar les gràcies a Begoña Manso (Veterinària), a tots els que van ajudar a els boxes, i als familiars i amics pel suport rebut i a l'afició que era majoria a les grades de Expolima.

Felicitats a tots !

Font: RFHE

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI