Doble jornada de Horseball a Cardedeu

  • Published in

 DSC0473Diumenge, 9 de febrer, es va disputar una doble jornada de Horseball al Club Equitació Esportiva Cardedeu. S’hi varen jugar els partits de la 15a jornada de la Lliga Catalana i els corresponents a la jornada 11a de la Lliga Espanyola.

A Lliga Catalana es van jugar partits de les categories Sub 12, Sub 14, 2a Mixta i 3a Mixta. En la categoria Sub 12, el Malla i l’Equillet van empatar a 6.

En la categoria Sub 14, el Garrotxa va guanyar 5 a 3 al West-Fork. L’Alforges Camós es va imposar 10 a 3 al Serrat. L’Esparreguera va guanyar 5 a 3 a l’Equillet. I l’HB Banyoles va perdre per un contundent 1 a 14 contra el CEEC. El partit de Hípic GT- Malla finalment no es va disputar.

En la categoria 2a. Sèniors Mixta, l’Alforges va guanyar al Can Costa per un claríssim 10 a 3. L’Esparreguera va perdre contra l’HB Banyoles per 3 a 10. La Saga HB i el CEEC  van acabar empatant 6 a 6. I El Serrat va imposar-se 9 a 2 sobre l’Hípic GT.

En la categoria 3a Sèniors Mixta, l’Alforges va guanyar el  West-Fork 7 a 4.

I corresponents a la Lliga Espanyola, es va disputar un partit de la categoria Femenina, on el CEEC i l’HB Banyoles van empatar a 6. I en la categoria Elit Mixte, l’Alforges va perdre 4 a 8 contra el Malla.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI