Celebrada la 7ª Jornada de la Lliga de Horseball

  • Published in

cartelhorseballDiumenge 9 de gener es va disputar la 7ª jornada de la XXIII Lliga Catalana de Horseball, al Club Hípic Malla.

La primera jornada de l'any 2022 va començar amb un dia fred i emboirat, però amb l'arribada dels primers partits el sol va treure el cap, deixant-nos una jornada esplèndida i sense incidències.

Els primers a jugar van ser els sub-16 amb quatre partits. El primer d'ells era entre el Poni Club Girona i l'equip del Malla-Serrat, un partit que ràpidament es va decantar pels segons que amb un gran domini del joc es van imposar per 0 gols a 10. En el segon partit, l'Esparreguera es va veure les cares contra l'equip olotí del Garrotxa A. Un partit trepidant que no es va resoldre fins als últims minuts i que el Garrotxa es va saber endur per un ajustat resultat al marcador de 6 a 7. El tercer duel de la categoria era entre el CEEC i el HB Banyoles, un partit que va servir per consolidar l'equip del CEEC a dalt de tot de la classificació del grup B emportant-se el partit per 14 gols a 3. Per últim, l'equip B del Garrotxa es va veure les cares amb l'equip del Alforges, un partit intens, però que l'Alforges es va saber endur pel contundent resultat de 2 gols a 14.

Seguidament, van venir dos duels de la categoria 2a Femenina. El primer va ser entre les noies del Malla i les d'Esparraguera. Un partit molt lluitat per tots dos equips que l'Esparraguera va saber guanyar per 4 gols a 7. En segon, el resultat va ser altre cop de 4 gols a 7 a favor de les noies de la Saga que s'enfrontaven contra el West Fork.

Era el torn per les categories Mixtes, primer dos partits de 2a. L'equip d'Equinova es va enfrontar al Serrat B, aquest, va saber dominar el partit en tot moment gràcies a una molt bona defensa deixant el resultat de 0 gols a 5. Per acabar els partits de la categoria, teníem un duel que podia deixar el Serrat A a dalt de tot de la classificació. Aquests es van veure les cares contra l'Esparreguera, que tot i lluitar pel partit en tot moment, es va veure superat pel Serrat que va guanyar 5 a 10 i que es consolida a dalt de tot de la classificació.

Era l'hora de les dues categories reina, dos partits de 1a Mixta i un de 1a Femenina. Per començar, un duel entre l'Alforges i el Malla, un partit intens, però que els de Malla van saber dominar, estant sempre davant en el marcador, i que va finalitzar per 7 gols a 10. Seguidament la Saga contra un jove equip del CEEC. Dels millors partits de la jornada, amb un gran joc per ambdós equips, que va acabar amb empat 6 a 6 al marcador. Per acabar la jornada els dos equips de 1a Femenina no van decebre. Les noies, tant del Malla, com de l'equip d'Alforges, van fer un gran partit, tornant-se en el marcador, i deixant un ajustat resultat de 5 gols a 4 per l'equip de Camós, l'Alforges.

Podeu consultar tots els resultats a continuació:

resultado horseball

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI