Les seleccions catalanes al tournoi international Horse-Ball a St.Georges d'Orques

 • Published in

entrenador de horseball catalunya supervisando a los jugadoresEl cap de setmana passat es va celebrar a Saint Georges d’Orques el Tournoi International Horse-Ball en què hi va participar la selecció catalana de Horseball en les categories Sub10, Sub12, Sub14, Sub16, Sub21 i Femení.

Un cop més, els jugadors seleccionats han demostrat que el nivell de la Lliga Catalana de Horseball és un dels millors de tot el món, aconseguint cinc Ors i una Plata.

selección catalana horseball

A la categoria Sub10, els seleccionats van ser: Mar Tapias, Pol Fernandez, Elsa Muñoz, Arnau Pou, Jaume Puntí i Judit Tarrats amb Anna Planes d’entrenadora. Els més petits no es van deixar intimidar pels equips francesos i amb un empat i dues victòries, van obtenir l’esglaó més alt del podi després d’una final emocionant, en la que el contrincant no va tenir res a fer.

 

Els seleccionats en categoria Sub12 van ser: Gal·la Ramió, Isona Oliva, Arlet Bonany, Josep Bosch, Denís Busoms i Angela Masip amb Josep Salvatella com entrenador. Un excel·lent joc col·lectiu de tots els jugadors, es va transformar en tres victòries aconseguint un Or més que merescut.

 

Els escollits per la Selecció Sub14 varen ser: Janna Roca, Mia Sorigué, Pol Farràs, Chadi Essadi, Roc Buigas i Pol Casas amb Nil Seall d’entrenador. Els dos primers dies, els contrincants no                van tenir res a fer, guanyant ambdós còmodament. En ser una lligueta el gol average els va jugar a favor, ja que l’últim dia, varen empatar contra la selecció d’Occitania però, així i tot es van emportar l’Or cap a casa.

 

A la categoria Sub16, els seleccionats van ser: Albert Gifreu, Pep Descamps, Laia Quiles, Francesca Masip, Queralt Sanabria i Aleix Alemany amb Adrià Crous com entrenador. Els dos primers dies varen aconseguir dues victòries gestionant i dominant el joc contra dos magnífics equips. L’últim dia, la final va ser contra la Selecció de França. Un partit que qualsevol dels dos equips es mereixia, però que lamentablement, per decisions arbitrals, l'equip francès es va emportar als últims segons, perdent així, però sempre donant la cara, per un gol de diferència.

 

La Selecció Sub21 va ser representada per: Jacob Esping, Aloma Montmany, Sergi Ramo, Josep Oriol Coma, Saüc Vilà i Pol Ramo amb Gil Carbonés d’entrenador. Tot i ser tots ells menors                 de 21 anys, es van veure les cares contra equips de veterans que els van lluitar cada jugada. Així i tot, cap d’ells els va poder guanyar. Amb dos empats i una gran victoria l’últim dia, l’equip Català Sub21 va obtenir un meritos primer lloc, enduent-se l’or cap a Catalunya.

 

A la categoria femenina, les seleccionades van ser: Clara Purtí, Clara Pigazzi, Roser Colls, Sara Tarrago, Alba Riera i Paula Soler amb Guillem Puigvert com entrenador. Dues victòries els dos primers dies les van plantar a la final contra l’equip de Montpellier. Després d’un partit amb estires i arronses i amb un gran joc als dos cantons, el marcador va acabar amb empat. En ser una final, varen anar al gol d’or (primer que encistella guanya). Després de dues jugades sense aconseguir encistellar, a la tercera les jugadores catalanes aconseguien posar la bola dins el cèrcol guanyant així la final i amb ella, l’Or.

 

Després de dos anys sense poder competir internacionalment, els jugadors i clubs catalans de Horseball han demostrat ser una, sinó la primera, potencia en aquesta disciplina a escala mundial. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI