3 medalles per a Espanya a la Copa del Món de Horseball

  • Published in

MundialHorseballDissabte 20 d'agost es va celebrar la darrera jornada a la Copa del Món d'Horseball FIHB al Pôle Hippique de Saint-Lô, a França, on es van determinar les seleccions guanyadores.

A la categoria Sub-16 l'equip espanyol s'adjudica el títol de Campions del Món amb tots els honors, en no perdre ni un sol partit del certamen i guanyant la final contra França per vuit a set. La selecció francesa van ser segons i Itàlia tercera.

Per la seva banda, un empat a set a l'última ronda contra França, va portar Espanya a ser Subcampiona de Món a Sub-21, igual que a la selecció femenina que per vuit a quatre la nostra selecció ocupava la segona plaça avantatjats pels francesos .

Finalment, a Pro Elite i tot i guanyar tots els partits, inclòs l'últim contra els britànics per divuit a quatre, la selecció espanyola pel sistema gol average, un mètode de desempat que s'utilitza abans de la diferència de gols, i es calculava dividint el nombre de gols anotats pels rebuts, va finalitzar a la cinquena posició de la classificació final.

Conclou així aquest Mundial on els representants catalans han demostrat a la pista, guanyant gairebé tots els partits i tornant a casa amb un títol de campions i dos de subcampions, que el nivell d'Horseball a Espanya continua al capdamunt, recollint els fruits del bona feina dels nostres jugadores i jugadors juntament amb el dels entrenadors.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI