Convocatòria per al curs de comissaris d'àrbitre i supervisor nacional 1

  • Published in

horsetail genetsEl Comitè Tècnic de Jutges de la FCH, en col·laboració amb la Vocalia de Horseball i el CTNJ de la RFHE, convoquen un curs d'àrbitre i supervisor nacional nivell 1 de Horseball.

La convocatòria està oberta a qualsevol federat amb llicència nacional en vigor 2023.És imprescindible disposar de la llicència federativa en vigor tramitada per la FHT corresponent. És necessari ser major d'edat per a poder realitzar la inscripció.

El director del curs és Sr. Francesc Puy Canut (Membre de la FHIB – Jutge i àrbitre internacional), i els ponents són: la Sra. Gemma Páez Montoya (Vocal FCH - Horseball Catalunya), el Sr. Guillem Puigvert Bech (Jutge i àrbitre internacional) i el Sr. Nil Seall Hostau (Jutge i àrbitre internacional)

Les sol·licituds hauran de presentar-se a través de la Federació Catalana d'Hípica, al següent correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. amb còpia a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
El tancament de les inscripcions serà el dia 20.03.2023 a les 13.00 hores.

Si teniu algun dubte podeu escriure aEsta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Convocatoria_curso_árbitros_y_supervisores_de_HB.pdf

HOJA_DE_INSCRIPCIÓN_CURSO.docx

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI