Els equips catalans de Horseball aconsegueixen cinc medalles al Campionat d'España

  • Published in

campionat d'espanya 2023 horseballEl Campionat d'Espanya de Horseball 2023 ha estat un dels esdeveniments més esperats de l'any per als aficionats a aquest esport.

Durant tres intensos dies, els equips de les categories femenina i sub16 s'han reunit a les pistes del UCJC Sports Club amb l'objectiu de determinar quin és el millor equip d'Espanya i obtenir una plaça per a la Champions que tindrà lloc a Le Mans, França, el mes vinent de setembre.horseball ceec campionat espanya 2023

Durant el campionat, els equips participants han demostrat un gran nivell d'habilitat i competitivitat, la qual cosa ha portat a una sèrie de partits molt emocionants. En la categoria femenina, l'equip madrileny, Sharkirias ha aconseguit la medalla d'or, seguit per Horseball Banyoles en segon lloc, i CEEC Femení al tercer.

A la categoria Sub16, l'equip CEEC Can Tramp ha aconseguit la medalla d'or, mentre que el Club Alforges ha quedat al segon lloc i Hipica El Serrat al tercer. A més, Hípica el Serrat va rebre un esment especial per "Fair Play"

Els equips guanyadors han demostrat una gran tècnica i una gran capacitat de treball en equip per a aconseguir la victòria en les seves respectives categories. A més, han obtingut la classificació per a la Champions que tindrà lloc a Le Mans al setembre, on tindran l'oportunitat de competir contra els millors equips de tota Europa.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI