L’onzena jornada de la Lliga Catalana de Horseball arriba amb un total de catorze partits

  • Published in

Alforges-Camprodon1L’Hípica El Serrat de Moià acollirà aquest proper dia 16 de març una nova jornada de la Lliga Catalana d’Hípica que tindrà un total de catorze partits i que correspondran a les categories d’Èlit, 2ª Divisió, 2ª Divisió B, Sub-16, Sub-14 i Sub-10.


Aquesta nova jornada s’iniciarà a les 10 del matí del diumenge amb el partit entre Camprodon i Garrotxa, corresponent a la categoria Sub-14. Fins a les 12:20 hores s’aniran alternant els partits de les categories Sub-14 i Sub-16, d’aquesta manera, a les 10:35 serà el torn del partit entre el CEEC i Can Comas, corresponent a la categoria Sub16, a les 11:10 serà el torn de Malla contra Les Alforges, a les 11:45 hores, l’equip del GT s’enfrontarà a El Serrat, donant pas a les 12:20 hores al darrer partit de la categoria Sub-14 que enfrontarà a Les Alforges A contra La Devesa dels Bous.


A les 12:55 hores, s’iniciarà el primer duel de la màxima categoria que en aquesta ocasió enfrontarà a La Garrotxa contra Malla. De Primera divisió, es viuran dos partits més, i que seran els que protagonitzaran els locals de El Serrat contra Les Alforges, tancant la competició de Primera Divisió el matx entre Camprodon i el CEEC. De Segona Divisió únicament hi haurà dos partits i seran els que enfrontin el CEEC B contra Can Baió i el CEEC A contra Can Comas. De Segona B, també es viuran dos partits. En el primer, els amfitrions de El Serrat, s’enfrontaran a l’equip del GT, mentre que Esparreguera farà el mateix contra el CEEC. Finalment, l’onzena jornada es complementarà amb dos partits més de la categoria Sub-10, a on El Serrat s’enfrontarà a Camprodon, i el GT contra Les Alforges.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI