Hyundai Motor España recolza una iniciativa social a Aiguaviva a través de Fornells Motor

  • Published in
  • Categoría: Paraeqüestre

Pinteno HundayHyundai Motor Espanya presenta "Tan gran com vulguis ser", una iniciativa social per premiar les persones que a través de petits gestos aconsegueixen millorar la vida d’altres. El projecte s’emmarca dins la campanya del Nou Hyundai i10.

La història del genet Raúl Pinteño, que ha creat una escola d'equitació inclusiva, és el punt de partida. Han gravat un espot de TV a les instal·lacions de la hípica, a Aiguaviva, on el genet narra com ha donat un gir a la seva vida creant El Club Hípic Raúl Pinteño a Girona. Com explica Raúl, "L’objectiu del Club és fomentar el respecte i l’admiració, tant pròpia com la dels altres. Volem donar opcions a la diversitat, trencar el "cercle d’invisibilitat" en què encara avui romanen moltes persones i, sobretot, promoure en ells el sentiment de "capacitat" i "utilitat". A més de ser font d'inspiració per a la posada en marxa d’aquesta iniciativa, Pinteño compta amb el suport de Fornells Motor, concessionari oficial Hyundai a Girona, Banyoles, Blanes, Figueres, Olot i Palafrugell, que ha col·laborat també en el projecte per dissenyar la primera cadira de doma de cavalls per a persones amb mobilitat reduïda amb sensors de pressió.

Amb el projecte "Tan gran com vulguis ser" Hyundai converteix un petit gest en una gran iniciativa per generar un impacte social que inspiri i ajudi als altres. A més, Hyundai ha habilitat una plataforma que recull les iniciatives de persones anònimes que estan ajudant a fer un món millor. Tot aquell que vulgui compartir la seva iniciativa pot inscriure’s fins al 31 de març a la web Hyundai/tangrandecomoquierasser.

VIDEO:  https://www.youtube.com/watch?v=JVZgNw3YpWI

https://www.hyundai.news/es/comunicados/tan-grande-como-quieras-ser-hyundai-busca-historias-inspiradoras/

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI