5 ors, 3 plates i 4 bronzes per Catalunya al Campionat d'Espanya de Ponis CCE

  • Published in

imagegallery-1378-576c50ca72642Van finalitzar les proves de CCE amb un bon balanç per  la representació catalana que va aconseguir un total de 12 medalles entre individuals i equips.

A la categoria de Ponis D individual l'or va ser per Carla Noguera amb "Liberty" (57,90) i Ariadna Aliberch amb "Luna JPP" (62,50) va ser medalla bronze. A la mateixa categoria però per equips Catalunya repetia medaller adjudicant l'or l'equip format per Glòria Gamito amb "Boa Island Fox", Josep Casal amb "Talaia de Gan", Ariadna Aliberch amb "Luna JPP" i Carla Noguera amb "Liberty". Rocio Alvarez amb "Toscano 435", Pau Catala amb "Basje", Núria Vila amb "Silken Shadow III" i Julia Castejon amb "Lisonja" va ser l'equip que va aconseguir el bronze.

En Ponis C una medalla de bronze individual per Marçal Piro amb "Callowfeenish Rock" (59,40), mentre que per equips la nostra representació aconseguia la plata i el bronze. La primera va ser per l'equip format per Sophie Angulo amb "Chastney", Anna Cruz amb "Armando 102", Mario Nicolas amb "Black Diamond" i Marçal Piro amb "Callowfeenish Rock" i el bronze per Gisela Urgell amb "Cava Nefydd Beaudgeste" , Cristina Grau amb "Triana" i Clara Foix amb "Cuca".

L'or per equips en ponis B va ser per  Marta Cruz amb "Bonsai", Oriol Arjona amb "Cantinflas", Carla Ugena amb "Sunshine" i finalment Elsa Bosch amb "Chiquitita" que també s'adjudicava la medalla de plata individual d'aquesta categoria.

Aina Avila amb "Bam-Bam" (49,60) i Marta Cruz amb "Prak" (51,30) van ser medalla d'or i plata respectivament a Ponis A i el triomf per equips també va ser per Catalunya amb el format per Marta Cruz amb "Park", Carlolta Marques amb "Gormiti" i Aina Avila amb "Bam-Bam".

El campionat va posar punt i final amb les proves de salt d'obstacles, en les quals cal destacar  un quart lloc en ponis C per l'equip format per Montserrat Marti amb “Pipo”, Mario Nicolas amb “Black Diamond”, Marçal Piro amb “Callowfeenish Rock” i Elena Fernandez Novell amb “Kisoux”, aquesta última també sisena en individual. Cristina Garcia Lluís amb “Galian de Celem” finalitzava el campionat en sisena posició en Ponis A

Moltes felicitats!

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI