Celebrat el Campionat de Catalunya de CCE, DC i SO amb Ponis

  • Published in

62207039 10219329441813606 2735064122172375040 nUn bon nombre de participants de les tres disciplines olímpiques es van donar cita durant el cap de setmana a Torredembarra per participar en el campionat de Catalunya

En Complet tres amazones van ser les campiones de Catalunya 2019 de les categories A1, B2 i C2, Maria Alyona Bacos muntant a "Starlight", Kiona Gombau amb "Dulce" i Mariona Argemi amb "Verin", respectivament. En B1 el podi va estar format per Anna Poch al més alt que va muntar a "Cantinflas", la plata va ser per Marcel.li Perramon amb "Colana 435" i Martina Argemi muntant a "Stella s Yori" es va penjar el bronze.

Les medalles d'or i plata en C1 van ser per Duna Foix amb "Cuca" i Marta Cruz amb "Armando -ciento dos", mentre que el genet Daniel Sala es va adjudicar el bronze. En D1 Daniel Muñoz amb "Tra Dolcet de Janas" va ser el nou campió acompanyat al podi per Giulia Marina Jussen amb "Toscano 435" i Tomas Rodríguez amb "Little Princess" que van ser plata i bronze. Carolina Vallribera i "Comutu", Mateu Abad amb "Zorro" i Elena Salom amb "Little Princess" es van adjudicar les medalles d'or, plata i bronze de la categoria D2.

El medaller de doma clàssica de les diferents categories va estar format per: Ixone Lacunza i "Filomona Imagini" or en Ponis A, Elsa Manzano plata i Veronica Fruits bronze, ambdues muntant a "Magistral de Janas". L'or en els B va ser per Martina Diaz amb "John Lennon", medalla de plata per Nora Coll amb "Phoskito" i Itziar Alonso amb "Happy Feet la Campana" es va adjudicar el bronze.

Maria Martínez amb "Painted Black" va ser la nova campiona en la categoria de Ponis C, Xenia Sires amb "Oxford" i Nicole de Lucia amb "Romeo" van ser plata i bronze. Marina Caballero muntant a "Cariñoso CCXXIII" va ser la millor en Ponis D, acompanyada al pòdium per Milena Moral amb "Floridor" que va ser plata i Carla Merce amb "Hendi 's Bolero" bronze.

Itziar Alonso, Claudia Ferrer i María Martínez van obtenir les millors puntuacions en Critèrium 1, Criterium AP i Criterium 2

Pel que fa al campionat de salt d'obstacles es van disputar les medalles d'onze categories:

Medalla d'or en A1 per a Marta Gallardo que va muntar a "Gormiti", plata per a Daniela Esterlich amb "Manzanita" i Martina Besora amb "Nana" va ser bronze. Quim Pont amb "Negrito", Carla Lara amb "Appaloosa de Janas" i Carlota Mercade amb "Prak" van formar el pòdium de A2 sent or, plata i bronze respectivament.

Ninon Gombert campió de Catalunya a A3 muntant a "Appaloosa de Janas", Joanna Gil amb "Balta" va ser plata i Isabella Gomes amb "Pitufa" bronze. Or i plata per Cristina Garcia-Lluís amb "Bieke" i Marcel.li Perramon amb "Colana 435" a B1.

Viktoria Georgieva amb "Puça" medalla d'or en B2, seguida d'Ursula Canovas amb "Petit Noir" i Alexandra Bertran amb "Petalo" que van aconseguir la plata i el bronze. Queralt Lara i "Trefaes Silver Jack 81913", Lucas González amb "Dubai de Janas" i Aitana Fañanas amb "Llamp" van formar el pòdium de B3 adjudicant-les medalles d'or, plata i bronze respectivament.

Berta Liria amb "Platoon de St Ladre" va ser l'únic binomi que va finalitzar el campionat  C1. Or per Maria Martí Elías, plata per  Aleix Poblet i bronze per Nicole Parlade a C2. Dues amazones es van disputar l'or a C3, Clara Moliner amb "Apaxe" va finalitzar amb millor puntuació que Cinta Sola amb "Lolito" que es va haver de conformar amb la plata . Carlota Marques amb "Bandit v. Stal Marhe " va pujar al més alt del podi en D2, la plata i el bronze van ser per  Pol Alaminos que va muntar a" Porteña "i Meghann Ram amb" Albin ". Medalla d'or en D3 per Enoa Fernandez amb "Mel" i plata per Carolina Vallribera amb "Comutu"

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI