Nou medalles individuals per a Catalunya en Doma Clàssica

  • Published in

medallistas individuales DCLa nostra expedició va dominar les proves de doma clàssica del Campionat d'Espanya de Ponis, que  s'està disputant durant aquesta setmana a Segòvia.

En la jornada d'ahir van finalitzar les proves de Doma Clàssica i es va procedir a la proclamació dels campions. També es va disputar el cross del concurs complet.

Dos amazones catalanes al capdamunt del podi a Ponis D, Maria Bech amb "Kooihuster Keimpe" i Sofia del Olmo amb "Sophienhofs Maroon" van acabar amb les dues millors notes penjant-se l’or i la plata respectivament. A continuació, es va classificar la balear Aina Suau, bronze amb "Hugo 127". En la categoria C Xenia Sirés amb "Oxford" va ser medalla de plata i Maria Martínez amb "Painted Black" es va adjudicar el bronze, imposant-se en aquesta categoria la murciana Patricia Rodríguez amb "Casper".

La categoria amb més participants va ser la de Ponis B, en la qual la nostra expedició va copar els tres calaixos del podi. Nora Coll va ser la guanyadora amb "Phoskito". Martina Díaz va ser segona amb "John Lennon", mentre que Itziar Alonso va concloure tercera amb "Happy Feet La Campana".

Els nostres genets també van destacar en Ponis A, amb dues noves medalles. Ixone Lacunza amb "Filomena Imagini" va ser or i Elsa Manzano amb "Magistral de Janas" va ser bronze. L'andalusa Carla Visquert va ocupar el segon lloc amb "Black Label".

Avui finalitza el Concurs Complet i arrencarà el Salt d'Obstacles.

Moltes felicitats!

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI