L’amazona catalana Sofia Argelich inicia la seva participació en el Campionat d’Europa de Ponis

  • Published in

 

Equipo en_IrlandaAvui s’inicia una nova edició del Campionat d’Europa de Ponis, que es celebra des d’avui i fins el diumenge a les instal.lacions de Green Glens Arena a Millstreet a Irlanda i que tindrà la presencia de l’amazona catalana, Sofia Argelich, que competirà a lloms de Desparo.

La representació catalana en aquesta ocasió estarà conformada, a més de per Sofia Argelich, per Francisco Guerra, que exercirà les funcions de Cap d’Equip en aquesta nova edició del Campionat d’Europa. La resta de l’equip espanyol estarà format per Patricia Bou, que competirà amb Picolo 388, Diego Martínez que ho farà amb Picachu i Esperanza Navarro amb Carlo Colucci 8.

image001Durant la jornada d’avui es desenvoluparà la primera prova de Doma per Equips, mentre que demà dijous es realitzaran les proves corresponents a la segona prova de Doma per Equips, les proves de Doma Clàssica del CCE i la primera qualificativa de Salts. El divendres, es realitzarà la primera prova corresponent a la Doma Individual, i continuarà amb la segona edició de les proves de Doma de CCE i finalitzarà amb la prova per equips de Salts. El dissabte, els participants s’enfrontaran a la segona prova individual de Doma Clàssica, els participants en el CCE realitzaran el Cross i es farà la final de consolació individual de Salts. El Campionat es tancarà el diumenge amb les proves corresponents a la Kür de Doma Clàssica, els Salts d’Obstacles del CCE i la final individual de Salts. 

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI