Gil Berenguer, Marc Vila i Mireia Serrabassa Campions d'Espanya 2019

  • Published in

IMG 3628Al llarg del cap de setmana es va disputar el Campionat d'Espanya de Raid 2019 que es va córrer en l'Internacional Challenge, a Las Cadenas (Madrid), amb molts bons resultats per la nostra delegació.

El campionat d'absolut es va celebrar el divendres 24 i el pòdium va estar format per Gil Berenguer Carrera en el mes alt que va muntar a "Follow Far", medalla de plata per a Roger Codina Bau amb "Puigmal Mir" i medalla de bronze per a Alex Luque Moral amb "Danok S. Elguera".IMG 3619IMG 3627

Dissabte va ser el torn dels joves genets, on la medalla d'or va ser per Marc Vila Sabata muntant a "TBO Doble Tito", Jana Oms Quert amb "Qualif du Poncelet" va ser plata i Gerard Casadesus Ruaix amb "Bosana du Vrihou" es va adjudicar el broze .

En aquesta mateixa categoria l'equip format per Jana Oms Quert, Laura Fernández Piñan, Emma Sole Macià, Bruna Pujols Aumatell i Raque Costa Codina representants de la nostra comunitat es van adjudicar l'or.

Mireia Serrabassa Fabre amb “Queratin de Vinyoles”  es va proclamar campiona d'Espanya de la categoria Amateur carrera que es va disputar diumenge.

Moltes Felicitats!

 

Cto Espana Jovenes Jinetes 2019podium cto de espana senior

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI