Gran èxit català al Interautonomies

  • Published in

podi interautonomias 2019Catalunya aconsegueix l’or en totes les proves del Campionat interautonomies de Raid 2019 a Ademús

La copa Interautonomies de Raid va tindrà lloc el dissabte passat 2 de novembre a Ademús, organitzat per Albalat Endurance i l’Ajuntament d’Ademús. També es disputaven la Copa de Cavalls Joves, el Campionat nacional d'Espanya  Aleví / Infantil i el cicle cavalls joves AECCA.

La Copa interautonomies es va disputar sobre tres proves de velocitat controlada: una de 83,5 km amb 3 fases i a un velocitat màxima de 16 km/hora, una altre de 60 km també amb 3 fases i una màxima de 15 km/hora, i l'última de 43 km amb dos fases i una màxima també de 15 km/hora. En total van participar un total de 75 binomis amb el conjunt de totes les carreres.

Catalunya va dominar en totes les categories del Campionat interautonomies, classificant tots els 15 binomis participants, adjudicant-se l’or en la prova de 40 km amb l’equip format per: Abril Carol muntant Casoar des Ages, Gil Costa muntant Ainhoa Zoro, Daria Serrarols muntant Maver Quevec, Laia Prat muntant Merlin i Berta Illa muntant Congo. La plata per equips va ser per València i el bronze per Murcia. En aquesta categoria Maver Quevec muntat per Daria Serrarols es va endur l’or en la copa cavalls joves i el Best-condition d’AECCA. El cavall Congo muntat per Berta Illa va aconseguir la plata en la copa cavalls joves.

En la prova de 60 km l’or va ser per l’equip català format per: Marçal Vizcaino muntant JM Feeling Proud, Mariona Fabre muntant Tra Crash, Alba Masdeu muntant Canela Mir 50%, Alba Comas muntant For-Dinamita i Carlos Coromina muntant Oro. La plata per equips va ser per València i el bronze per Andalusia. En la mateixa distància de 60 km es disputava també el Campionat Nacional alevins/infantils on Marçal Vizcaino muntant JM Feeling Proud va aconseguir la plata per darrera de l’amazona Vasca Izeia Iñiguez que va aconseguir l’or i per davant de Carlos Escribano d’Andalusia que va aconseguir el bronze.podi1 interautonomias 2019

En la prova 0* l’or va ser ser per l’equip català format per: Alfred Llorens muntant Maver Karissa, Irene Serra muntant Diarka de Bozuols, Clara Latorre muntant SW Fergus, Jan Serra muntant IV Trenka, i Albert Juanola muntant SW Falcon. La plata per equips va ser per València i el bronze per Andalusia. En la copa Cavalls joves 0* l’or va ser per Diarka de Bozuols muntada per Irene Serra, la plata per SW Fergus muntat per Clara Latorre i el bronze per IV Trenka muntada per Jan Serra, obtenint així un podi català de cavalls joves, el futur del nostre raid. A més a més, el cavall SW Fergus es va adjudicar el Best-conditions d’AECCA.

En la prova combinada Catalunya es va endur l’or per davant de València i Andalusia, que van fer plata i bronze respectivament.

La seva cap d’equip, Anna Jordà, vol agrair a tots els binomis i les seves assistències el seu esforç i dedicació en aquesta disciplina i felicitar-los per la feina ben feta. Les nostres amazones i els nostres genets van aconseguir fer unes velocitats bones i amb bones recuperacions dels cavalls, la qual cosa va fer que Catalunya dominés en totes les categories. No hi ha dubte que el futur del raid català està en bones mans i que les joves promeses estan arribant amb moltes ganes.

Felicitats a tot l’equip !

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI