66è Raid de Barcelona - Santa Susanna

  • Published in

66 Sta Susanna1 diciembre 2019La francesa Camille Garbet va guanyar el CEI3 *** de Santa Susanna i Juma 's Team va dominar les carreres d’una i dues estrelles

L'amazona francesa Camille Garbet va guanyar el CEI3 *** de Barcelona Santa Susanna amb BALTIKA-D'AURABELLE davant d'Anna Maria Yebra amb GIROLA-DE- QUERCUS i de Ricard Domingo amb VIKITIKITAVI-D'SALLAZ. En dues estrelles, les amazones de Juma’s Team Paula Muntala, amb CAPRI-EL-ANTHELIOS, i Bruna Pujols, amb AKIMA-DE-COTTEREUIL, van guanyar respectivament el CEI2 ** i el CEIYJ2 **, mentre que Iris Pérez i ER- ARDUZ guanyaven el CEI1 *.

Les carreres de la 66a edició de l'Raid de Barcelona Santa Susanna, últim tres estrelles de la temporada 2019, es van disputar de el 5 a el 7 de desembre, organitzats per l'equip de Club Hípic de Garbí.

En la prova reina, el CEI3 ***, van prendre la sortida 23 binomis que es van quedar en 18 a l'inici de la segona jornada. El grup de cap, a la fin de la cinquena fase, s'havia quedat en quatre binomis que van arribar junts a la penúltima meta: Maria Álvarez amb COMBACK- DE-LAMONIE, Camille Garbet amb BALTIKA-D'AURABELLE, Ricard Domingo amb VIKITIKITAVI-D 'SALLAZ i Anna Maria Yebra amb GIROLA-DE-QUERCUS. A la interminable pujada de l'última fase COMBACK no va poder seguir el ritme de BALTIKA i GIROLA, mentre que VIKITIKITAVI va adaptar la seva velocitat a les dures circumstàncies. En els metres finals el binomi francès va ser el més fort, entrant Camille Garbet i BALTIKA- D'AURABELLE guanyadores amb 4 segons d'avantatge sobre Anna Maria Yebra i GIROLA- DE-QUERCUS. Ricard Domingo i VIKITIKITAVI-D'SALLAZ van ser tercers, a 22 minuts, seguits del binomi portuguès João Moura i GAIATO, a 3 minuts més. En total es van classificar 8 binomis dels 23 que van prendre la sortida.

En 2 estrelles els binomis de Juma's Team van dominar les dues carreres. Al CEI2 ** Paula Muntala, amb CAPRI-EL-ANTHELIOS, Gil Berenguer amb AMESKAN i Roger Codina amb AKTHARA van rodar al capdavant de carrera des dels primers quilòmetres fins a la meta final, entrant per aquest ordre. Mikel Vila i TBO-JOY van remuntar des del lloc vuitè en la primera fase fins a acabar quarts, seguits per Luca Campagnoni amb ALITZARINA-BY-LUSY, Marc Vila amb LOSTREGO, Daniele Serioli amb GA-AMIR-A EL-AUTAN i Laurent Mosti amb BATAKLHAN -DU-CADE. Es van classificar 37 dels 76 inscrits.

Carrera molt similar per al CEIYJ2 **, amb 18 binomis a la sortida, i amb les amazones Bruna Pujols i Jana Oms, muntant respectivament a AKIMA-DE-COTTEREUIL i ALEXCAM-DES-SERRES, al capdavant de principi a fi. A 13 minuts la italiana Camilla Coppini va ser tercera amb QUALITA-BY-ERCULES, seguida de Carla Mosti amb LOUNBA-DE- L'ISLES, fins a un total d'11 classificats.

Dijous, en el CEI1 *, amb 76 binomis a la sortida, el grup de cap estava format per 10 binomis en la primera fase, es va quedar en 9 a la segona meta i finalment van ser 6 els que es van disputar la victòria en l'esprint final, imposant-les amazones de Juma's Team, guanyant Iris Pérez amb ER-ARDUZ davant de Manon Capitaine amb ER-ABAKAY i de Maria Rolan amb ER-TULIYHA. Noa Aleix va ser quarta amb TAIGA-DU-CAMMAS, seguida de Jordi Muntasell amb MB-PRISH i d'Omar Blanco amb AS-SUPER. Es van classificar 55 binomis.

Font: RFHE

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI