Raid de l'Espunyola: CEN0*novel-CEN60-CEN40

  • Published in

raid B BarnilsEl dissabte 28 de novembre, el Club Cal Graells Cavalls d'Esport organitzarà un raid nacional pels voltants de Espunyola, Barcelona, ​​amb tres curses de diferents categories.

L'inici està previst a les 8:00 h sortint de forma esglaonada des de Muixiendurance-Casserres. El 0* està dividit en quatre fases dues de 22 quilòmetres i dues més de 18 quilòmetres. El CEN 60 constarà de tres fases, la primera i tercera de 22 quilòmetres i una intermèdia de 18. Finalment, serà el torn dels inscrits al CEN 40. En aquesta categoria els participants hauran de completar dues fases de 22 i 18 quilòmetres.

El jurat estarà presidit per María Uriarte. Sandra Civit presidirà la comissió veterinària i Josepa Cañellas actuarà com a cap de comissaris. La RFHE ha nomenat per a aquesta ocasió a Maite Estany com el seu representant

Tots els genets i amazones que vulguin participar en el raid i estiguin en possessió de la llicència territorial de la FCH 2020, s'han de posar en contacte amb la nostra federació.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI